Stipriausioje vyrų A grupėje visas keturias pergales iškovojo Arūnas Rozga ir Šarūnas Marčiulionis. Net trys žaidėjų poros: Giedrius Vėželis ir Algirdas Draugelis, Luidgi Pakula ir Jurgis Rudgalvis bei Gintaras Kateiva ir Titas Mikelevičius iškovojo po dvi pergales bei dukart pralaimėjo, todėl teko skaičiuoti setų santykį, kuris ir išdėstė poras aukščiau minėta eile.

Vyrų B grupėje taip pat vyko atkaklios kovos, dažnai pasibaigusios minimalia vienos ar kitos poros persvara. Šioje grupėje stipriausi buvo Valdas Vėbra ir Aivaras Mezginas, įveikę visus varžovus. Antrą vietą iškovojo praėjusio etapo nugalėtojai Vilmantas Šimoniūtis ir Tauras Macijauskas, o trečią - Arvydas Šutavičius su Artūru Moliu.

Moterų B grupės varžybose favoričių vardus pateisino Mildos Banaitienės ir Dovilės Draugelės pora, nugalėjusi visas varžoves. Antrą vietą iškovojo Raimonda Rutkauskaitė ir Laura Marčiulionė, o trečią - Daiva Krivickienė ir Beata Malakauskienė.

Padelio teniso mėgėjai išsiskirstė iki rugsėjo 26-27 d., kai vyks paskutinis ir finalinis padelio turnyro LPF „Vasaros taurė“ 2015 etapas.

Turnyro III etapo rezultatai:

Vyrai

A lyga

1. Arūnas Rozga ir Šarūnas Marčiulionis
2. Giedrius Vėželis ir Algirdas Draugelis
3. Luidgi Pakula ir Jurgis Rudgalvis

B lyga

1. Valdas Vėbra ir Aivaras Mezginas
2. Vilmantas Šimoniūtis ir Tauras Macijauskas
3. Arvydas Šutavičius ir Artūras Molis

Moterys

B lyga

1. Milda Banaitienė ir Dovilė Draugelė
2. Raimonda Rutkauskaitė ir Laura Marčiulionė
3. Daiva Krivickienė ir Beata Malakauskienė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)