Moterų svorio kategorijos iki 60 kilogramų ketvirtfinalyje A. Starovoitova vienbalsiu teisėjų sprendimu 5:0 pranoko ispanę Sheilą Martinez Perez.

Lietuvės varžove pusfinalyje tapo Nune Asatrian iš Rusijos, todėl kova veikiausiai neįvyks, kadangi Lietuvos bokso federacija yra išreiškusi tvirtą savo poziciją, kad į vieną ringą su sportininkais iš šalių agresorių lipti nereikėtų.

„Užsitikrinau bronzos medalį – čia yra mūsų visų nuopelnas. Kad tik neprigrybaučiau su žodžiais. Esu labai patenkinta. Šitą laimėjimą skiriu savo amžiną atilsį tėčiui... Mes gi – boksininkai, negalime verkti. Žodžiu, esu be galo laiminga. Didžiuojuosi savimi. Ačiū treneriui ir visai komandai, jaučiau didelį palaikymą. Ačiū, Lietuva, mylime boksą!“, – itin emocingai ir braukdamas ašaras kalbėjo būsimoji prizininkė.

Moterų svorio kategorijos iki 75 kg ketvirtfinalyje Gabrielė Stonkutė arbitrų verdiktu 1:4 nusileido serbei Nikolinai Gajič.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)