Jau penktadienį M. Alekna Olimpiniame stadione sieks pratęsti įspūdingą savo seriją – artėjant svarbiausiam sezono startui Paryžiuje ne tik nugalėti, bet ir rimčiau pasipriešinti lietuviui neįstengia niekas, tad jam dažniausiai tenka varžytis pačiam su savimi.

Marakeše, Maroke, jis diską švystelėjo 70,70 m (antras buvo australas Matthew Denny su 67,74 m), Jehvyje, Estijoje, vykusiose Heino Lippo memorialo varžybose M. Aleknai užteko 68,82 m (antras – slovėnas Kristjanas Čechas 68,40 m), Osle Mykolas su 70,91 m pagerino „Deimantinės lygos“ rekordą (antras liko M. Denny – 67,61 m), o Stokholme lietuvis triumfavo su 68,64 m (antras ir vėl M. Denny – 66,75 m).

„Jaučiasi nuovargis tikrai, nes per kelias savaites dalyvavau net ketveriose varžybose. Bet dar jaučiu, kad parako yra“, – trečiadienio rytą Vilniaus oro uoste sakė Mykolas.

„Manau yra faktas, kad norint laimėti Europos čempionate reikės mesti virš 70 metrų. Būsime trise, kurie yra pajėgūs tai padaryti. Atsipalaiduoti negalima, nes varžovai labai stiprūs. Teks kovoti iki pat galo“, – teigė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)