Tarpusavio susitikimų balanse tai buvo septintas R. Qusepho ir K Navicko susirėmimas. Anglijos atstovas yra laimėjęs šešis kartus, o lietuvis - tik sykį.

Tačiau visi ankstesni susitikimai būdavo labai įtempti ir faktiškai vykdavo taškas į tašką. Deja, šiame „Grand Prix“ turnyre Olandijoje to nebuvo. Mūsiškis nusileido dėl savo klaidų.

Pasaulio „Grand Prix“ serijos turnyro vyrų grupės vienetų pajėgiausiųjų aštuonete lietuvis buvo vienintelis tikras europietis (jo varžovas ketvirtfinalyje iš Anglijos yra kilęs iš Indijos, o kiti šeši žaidėjai buvo - Azijos badmintono mokyklos auklėtiniai).

„Reikia laiko po išsigydytos traumos įsižaisti. Dabar bus kelios dienos treniruočių Kaune, o jau kitą penktadienį (spalio 17-ą dieną) Šveicarijoje prasidės naujas turnyras - vienu laipteliu žemesnio lygio. Ten rimta kova lauktų dėl patekimo į aštuntfinalį su 78-a pasaulio rakete - badmintonininku iš Honkongo“, - sako K. Navicko treneris Juozas Špelveris. - Kas skaičiuoja pinigus, tai pasaulio „Grand Prix“ turnyro ketvirtfinalis leido K. Navickui uždirbti 300 JAV dolerių, o viešbutis kainavo - 320 eurų... Bet iškovota 3030 reitingo taškų ir galimybė reitinge pakilti bent iki 115 vietos.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)