Kovų pasaulio garsenybė, 2016 metais baigusi karjerą UFC ir pastaruoju metu sėkmingai įsiliejusi į amerikietiškų WWE imtynių šou, viename „YouTube“ įraše viešai paskelbė, kad jau ketvirtas mėnuo yra nėščia ir su nekantrumu su savo vyru, taip pat buvusiu UFC kovotoju T. Browne'u, laukiasi pirmagimio.

R. Rousey paskutinį kartą kovojo 2019 metų balandį „WrestleMania 35“ turnyre ir tuomet savo karjerą amerikietiškų imtynių pasaulyje pristabdė dėl šeimyninių aplinkybių.

Jau tuomet iš visuomenės akiračio dingusi R. Rousey kalbėjo apie galimas motinystės atostogas. Praėjus 2 metams kovotoja džiugiai panešė apie nėštumą, užsimindama ir apie tai, kad šioje istorijoje yra daug užkulisių, apie kuriuos ji papasakos vėliau.

„Blogiausias kūdikis pasaulyje netrukus pasirodys“, – juokėsi R. Rousey, o jo vyras pridūrė, kad geriau jau visi jo pasisaugotų.

2008 metų olimpiadoje dziudo bronzos medalį laimėjusi R. Rousey vėliau UFC buvo ilgametė čempionė ir visų laikų komerciškai sėkmingiausia MMA kovotoja.

Po dviejų nuviliančių pralaimėjimų Holly Holm ir Amandai Nunes žvaigždė nutarė baigti savo karjerą ir pasuko į WWE ringą. Pastarajame ji 2019 metais tapo čempione.

R. Rousey taip pat išmėgino save kino ekranuose. Garsiausi jos vaidmenys yra tokiuose filmuose kaip „Nesunaikinami 3“, „Greiti ir įsiutę 7“, „Čarlio angelai“.

Šiuo metu spekuliuojama informacija, kad po gimdymo R. Rousey planuoja sugrįžti į amerikietiškas imtynes. Gerbėjai viliasi, kad ji į ringą vėl žengs 2023 metais Los Andžele vyksiančiame turnyre „WrestleMania 39“.

Namajunas sugrįžimas

Kol R. Rousey ruošiasi motinystės iššūkiams, keturios pajėgios kovotojos rengiasi supurtyti Floridą.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Lietuvos laiku Džeksonvilyje vyksiančiame „UFC 261“ turnyre laukia dvi akistatos dėl moterų čempionių titulų.

Lietuvių kilmės amerikietė Rose Namajunas „strawweight“ (48-52 kg) svorio kategorijoje susirems su dabartine UFC čempione iš Kinijos Zhang Weili.

Rose Namajunas

28-erių R. Namajunas savo svorio kategorijoje karaliavo 2017-2019 metais, tai bus pirmas jos bandymas susigrąžinti laurus, o kartu pirmas pasirodymas narve nuo praėjusios liepos.

Trejais metais vyresnė Zh. Weili čempionės diržą 2019-aisiais perėmė iš įveiktos brazilės Jessicos Andrade, vėliau apgynė jį nuo lenkės Joannos Jedrzejczyk.

Kinė UFC aštuonkampiuose kol kas laimėjo visas penkias dvikovas, o iš viso per 21 profesionalią kovą patyrė tik vieną nesėkmę.

Tuo metu „flyweight“ (53-57 kg) svorio kategorijos čempionės vardą gins Kirgizijos atstovė Valentina Ševčenko, prieš kurią stos J. Andrade.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)