S. Bulovas ir vėl išgarsino Lietuvos, Klaipėdos ir policijos vardus, šiose varžybose laimėjęs vieną aukso ir tris sidabro medalius. Pareigūnas irklavo 200 ir 2000 m vienvietėmis ir komandų baidarėmis.

Brandenburgo čempionate buvo leista sudaryti įgulas iš skirtingų šalių sportininkų. Jos atstovavo Tarptautinei irklavimo federacijai (ICF). Aukso medalį vyrų 2000 m nuotolyje S. Bulovas laimėjo su Rusijos ir Baltarusijos irkluotojais.

Kur kas labiau už auksą, kaip sakė pats S. Bulovas, jo krūtinę šildė vienviete baidare įveikto 2000 m nuotolio sidabro medalis. Jis tikrai galėjo būti ir auksinis, nes po atkaklios kovos Urugvajaus sportininkui Gonzalo Ugolini'iui Klaipėdos policijos pareigūnas nusileido vos 0,6 sekundės.

Antras sidabro medalis gautas 200 m irklavime su mišria komanda, kurioje buvo ir dar viena policininkė - Panevėžio apskrities VPK Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus tyrėja Aleksandra Čechova.

Trečias sidabras iškovotas su ta pačia įgula, kaip ir aukso medalio atveju, tik irkluojant 200 m atstumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)