Sėkmingai finalą pradėjusi fechtavimo rungtyje L. Asadauskaitė-Zadneprovskienė laimėjo 26 dvikovas iš 35-ių ir, surinkusi 256 taškus, užėmė antrą vietą.

18 dvikovų fechtavimosi takelyje laimėjusi Gintarė Venčkauskaitė surinko 208 taškus ir su čeke Barbora Kodedova dalijasi tryliktą poziciją, o 17 pergalių fechtavimosi takelyje iškovojusi Ieva Serapinaitė surinko 202 taškus ir su dar keturiomis varžovėmis dalijosi penkioliktą vietą.

Plaukimo rungtyje L. Asadauskaitė-Zadneprovskienė sugaišo 2 minutes 20,70 sekundės ir, surinkusi 278 taškus, buvo dvidešimta, o po dviejų rungčių su 534 taškais smuktelėjo į trečią poziciją.

Savo poziciją po plaukimo rungties pagerino I. Serapinaitė. Ji baseine sugaišo 2 minutes 14,88 sekundės ir, surinkusi 296 taškus, užėmė septintą vietą, o bendroje įskaitoje po antros rungties pakilo į devintą poziciją.

Nauja varžybų lydere tapo antrą vietą plaukime užėmusi Europos vicečempionė prancūzė Elodie Clouvel. Ji surinko 564 taškus ir 24 taškais lenkia lyderės poziciją praradusią ir į antrą vietą smuktelėjusią planetos čempionę vokietę Leną Schoneborn, kuri baseine liko tik 22-a.

Penktadienį sportininkių laukia dar dvi rungtys – jojimas ir šaudymo ir bėgimo dvikovė.

Šaltinis
Temos
It is prohibited to copy and republish the text of this publication without a written permission from UAB „BNS“.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją