Iš Ukmergės kilęs 27-erių lietuvis varžosi puslengvio svorio kategorijoje. Realybės šou – UFC produktas, o nugalėtojas gauna garantuotą sutartį su organizacija. Vis tik net ir nelaimėję sportininkai dažnai sulaukia įvertinimo ir galimybės debiutuoti tarp ryškiausių pasaulio MMA žvaigždžių.

Šis sezonas – jau 32-asis.

„Tai didelis šansas man. Atvykstu iš Lietuvos, Baltijos regiono, Europos. Beprotiška, nes dar neseniai dalyvavau kariuomenės veikloje, o dabar esu Las Vegase. Tai keičia gyvenimą. Nesu tas vyrukas, kuris rėkaus, bet viską parodysiu savo darbu“, – dar prieš šou filmavimą kalbėjo Ž. Ramaška.

Realybės šou metu kovotojai gyvena ir treniruojasi kartu. Jie išskirstomi į komandas, kurias treniruoja dabartiniai UFC kovotojai. Šį kartą trenerėmis tapo Alexa Grasso ir Valentina Ševčenko. Įdomu tai, kad šou būna transliuojamas kiek vėliau, tad sportininkai kurį laiką turi saugoti paslaptį, kaip jiems sekėsi kovose.

Jau aišku, kad Ž. Ramaška pasiekė turnyro ketvirtfinalį, o kova šiame su Tadžikistano atstovu, 28-erių Belhzodu Usmonovu itin stipriai reklamuojama.

„Tai viena labiausiai veiksmo kupinų kovų per visą šou istoriją. Kas išgyvens ir pateks į pusfinalį?“, – skelbiama anonse.

Ši kova bus parodyta artėjantį antradienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją