Vienerios turo rungtynės nukeltos į vėlesnį laiką.

Alytaus „Almeida-Stronglasas“ – Kauno „Granitas-Gaja-Karys“
18.00 val., Alytaus sporto rūmai

Turas prasidės tikru desertu Alytaus rankinio mėgėjams. „Almeida-Stronglasas“ susitiks su Kauno „Granitu-Gaja-Kariu“. Kauniečiai jau turėtų būti atsigavę po kelionės į Pietų Korėją, kur dalyvavo kariškių olimpiadoje. Beje, pastaroji kelionė yra rimtas koziris kovoje su praėjusio sezono sidabriniais prizininkais. Nemažai naujų veidų tarpsezoniu sulaukusiems kauniečiams kiekvienos rungtynės yra puiki proga pajausti vienas kitą.

Alytiškių stiprioji pusė – vietiniai žaidėjai ir maža jų kaita bei namų aikštelė į kurią noriai renkasi alytiškiai. Tad ir šį kartą turėtume išvysti nemažai savo miesto ekipą palaikančių žiūrovų. Tiek viena, tai kita komanda, manau, gali pateikti siurprizų varžovams. Laukia bekompromisė kova, kurios nugalėtoją gali lemti paskutinės dvikovos minutės.

Prognozė: 65-15-20

Šeštadienis, spalio 17 d.

Vilniaus HC „Vilnius“ – Panevėžio HC „Grifas-Sporto Gimanzija-KKSC“
14.00 val., HC „Vilnius“ sporto salė

Praėjusiame ture vilniečiai netikėtai lengvai susidorojo su Varėnos rankininkais, tuo metu panevėžiečiai iškovojo pirmą pergalę, įveikdami Utenos klubą. Bet kokiu atveju, svečių pergalė Vilniuje būtų didelė staigmena. HC „Vilnius“ šiemet nusitaikęs į apdovanojimus, tad taškų žaisdami su Panevėžio ekipa barstyti neturėtų, nebent lengva pergalė pareitame ture juos užmigdytų.

Prognozė: 80-10-10

Klaipėdos „Dragūnas“ – Šiaulių „SM Dubysa-Gubernija“
14:00 val., „Neptūno“ sporto salė

Čempionai šiemet kol kas rungtyniauja užtikrintai. Pasiektos trys įtikinamos pergalės, o įvarčių santykis +51. Tiesa, kol kas rungtyniauti su nominaliai stipresnėmis lygos ekipomis dar neteko. Panašu, kad ir šios rungtynės neparodys tarpsezoniu nukraujavusio „Dragūno“ tikrojo pajėgumo. Beje, klaipėdiečiai šią savaitę neteko ir į Islandiją rungtyniauti išvykstančio Karolio Stropaus. Šiauliečiai turėtų žaisti lyg ant sparnų, norėdami mesti iššūkį klaipėdiečiams. Tikiu, kad jie gali tą padaryti.

Prognozė: 60-15-25

Vilniaus VHC „Šviesa“ – Varėnos „Ūla“
15.00 val., LEU sporto salė

Intriguojanti dvikova laukia Vilniuje. Iš pirmo žvilgsnio favoritais reiktų laikyti Vilniaus ekipą, kuri iškovojo dvi pergales šiame čempionate. Tačiau abi jos parodė, kad ši ekipa yra itin priklausoma nuo lyderio Valdo Drabavičiaus žaidimo.

Varėniškiai po triuškinančio pralaimėjimo kitai Vilniaus ekipai sieks reabilituotis. Žinant pastarosios ekipos charakterį ir užsidegimą, galima laukti išties įdomios kovos. Intrigą sustiprinti gali tai, kad, panašu, abi ekipos šiemet dar neparodė savo tikro žaidimo ir pajėgumo. Tai ypač pasakytina apie Varėnos atstovus. Jei bent vienai komandai pavyks įsivažiuoti į savo žaidimą, laimėtojas neprognozuojamas.

Prognozė: 70-10-20

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)