LTOK viceprezidentas Romualdas Bakutis ir „Badminton Europe“ generalinis sekretorius aptarė Lietuvos badmintono vystymąsi ir galimybę rengti aukščiausio lygio tarptautines varžybas ir stovyklas aukšto meistriškumo badmintonininkams greitai Vilniuje atsidarysiančiame daugiafunkciniame sporto centre.

„Badminton Europe“ atstovai lankysis netrukus duris atversiančiame daugiafunkciniame centre ir įvertins, ar jis tinkamas Europos badmintonininkų rengimui.

Sprendimą dėl centro Vilniuje organizacija priims jau šių metų gruodį, aplankiusi visus kandidatus ir įvertinusi jų galimybes suteikti sportininkams aukščiausius reikalavimus atitinkančią treniruočių infrastruktūrą.

„Badminton Europe“ pasirinktame mieste 2020 metais vyksiančioms Tokijo olimpinėms žaidynėms ruošis 20 profesionalių badmintonininkų iš visos Europos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją