Burtų traukimo ceremonijos metu kovotojai traukė numerius ir galėjo mesti iššūkį bet kuriam varžovui. Netrukus 37-ąjį gimtadienį švęsiantis S. Maslobojevas iššūkį metė trejais metais jaunesniam B. Stoicai, kuris jį priėmė.

Pergalės atveju lietuvis pusfinalyje susikautų su Ibrahimo El Bouni (Marokas) ir Bahramo Rajabzadeho (Azerbaidžanas) kovos nugalėtoju.

Titulą turnyre gins marokietis Tarikas Khbabezas.

B. Stoica per profesionalo karjerą iškovojo 58 pergales (40 nokautų) ir patyrė 14 pralaimėjimų. „Glory“ organizacijoje jis yra laimėjęs vieną kovą iš trijų.

„Grand Prix“ turnyras vyks birželio 8 d. Roterdame (Nyderlandai), o šio metu varžysis aštuoni kovotojai, kurie vieno vakaro metu išsiaiškins stipriausią. Per vieną vakarą nugalėtojas turės net tris kovas.

S. Maslobojevas paskutinį kartą „Glory“ pasirodė praėjusių metų vasarį, kai skandalingai buvo nutraukta kova su Donegi Abena ir lietuvis prarado čempiono diržą. Per šį laikotarpį jis dukart kovojo Lietuvoje ir iškovojo pergales.

Prieš kurį laiką kovotojas Delfi tinklalaidėje „Sportinė forma“ pasakojo, kad toks turnyras būtų įdomus iššūkis.

„Tai būtų dar vienas išbandymas man – ten dalyvauja aštuoni stipriausi pasaulyje ir tapti čempionu yra reikalų. Tada jau tikrai gali pasakyti, kad esi čempionas, nes per vakarą, tris valandas, turi laimėti tris kovas. Anksčiau esu ne kartą tokiu formatu kovojęs. Skamba įspūdingai. Pagalvojus eina šiurpuliukai per kūną. Bet tai ir priverčia tave išeiti iš komforto zonos ir padaryti tą papildomą raundą sporto salėje. Norisi to aštuntuko“, – tada kalbėjo jis.

Ketvirtfinalių poros:

Tarikas Khbabezas (Marokas) – Pascalis Toure (Prancūzija)

Stefanas Latescu (Rumunija) – Donegi Abena (Surinamas)

Sergėjus Maslobojevas (Lietuva) – Bogdanas Stoica (Rumunija)

Ibrahimas El Bouni (Marokas) – Bahramas Rajabzadehas (Azerbaidžanas)