Įvarčius nugalėtojams pirmadienio rungtynėse pelnė Gustavas Nyquistas (7:49), Drew Milleris (8:20) ir Pavelas Daciukas (46:46).

Vienintelio įvarčio autorius svečių gretose - Patrickas Kane'as (44:35).

Beje, trečiame kėlinyje šeimininkų fanai ant ledo išmetė du aštuonkojus - tai sena „Red Wings“ klubo tradicija, siekianti dar 1952 metus, kai šį veiksmą pirmą kartą atliko broliai Pete'as ir Jerry Cusimano. Aštuonkojo kojos simbolizavo 8 pergales, kurių komandai reikia norint iškovoti Stenlio taurę (dabar reikia 16, todėl per rungtynes metami ne mažiau nei du aštuonkojai - DELFI). „Red Wings“ tais metais iškart tapo čempionais ir laimėjo taurę dar dviejuose iš kitų trijų sezonų. Tokiu būdu ši tradicija ir prigijo bei laikoma visiškai normaliu ir toleruotinu dalyku.

Viename 1995 metų mače „Red Wings“ fanai į areną išmetė net 36 aštuonkojus, vienas kurių svėrė 17 kg.

Detroito komandos vartininkas Jimmy Howardas šiose rungtynėse atrėmė 39 varžovų metimus iš 40, o „Blackhawks“ vartų sargas Corey Crawfordas - 27 iš 30.

Ketvirtąsias Stenlio taurės varžybų Vakarų konferencijos pusfinalio rungtynes komandos ketvirtadienį vėl žais Detroite.

Pirmosiose serijos rungtynėse Čikagos ekipa savo arenoje varžovus nugalėjo 4:1 (1:1, 0:0, 3:0), antrąjį mačą pralaimėjo 1:4 (1:0, 0:2, 0:2).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)