„Unique & Talented Martial Artists“ – unikalūs ir talentingi kovotojai, taip šifruojasi UTMA organizacijos pavadinimas ir jis vis arčiau artėja prie realybės. Po savo stogu ši jau talpina praktiškai visus geriausius Lietuvos kovotojus, o tikrai bomba tapo prieš kurį laiką paskelbta žinia, kad sutartį su UTMA sudarė ir geriausias šalies kikboksininkas, buvęs „Glory“ čempionas Sergejus Maslobojevas. Kartu su kovinio sporto žvaigžde buvo nugriebta ir kita „Sparta Gym“ grietinėlė – Henrikas Vikšraitis, Raimondas Avlasevičius ir Edvinas Šalkovskis.

Visi jie debiutuos organizacijoje jau šį šeštadienį vyksiančiame UTMA 9 renginyje.

„Kalbos vyko po truputį, patys nedrįsome to daryti, kol nesijautėme saugiai. Pasikvietęs S. Maslobojevą jau negali žaisti su reputacija, finansiniais dalykais, viską priimti kaip žaidimą. Turi būti pagrindas, užtikrintumas. Mes pasiskaičiavome viską ir mūsų skaičiavimais šis ėjimas apsimoka. Džiaugiamės, kad jie prisijungė“, – Delfi sakė organizacijos vadovas Viktoras Gecas.

Anksčiau ši ketveriukė kovojo kitoje organizacijoje – KOK, tad pastaroji patyrė milžinišką smūgį. Kovos menų užkulisiuose kalbama, kad UTMA sportininkams siūlo daug didesnius honorarus nei tą daro KOK, o šie peržengia ir keturženklę ribą.