Pirmąjį susitikimą savo arenoje Čikagos ekipa, siekianti trečios Stenlio taurės per penkerius pastaruosius metus, laimėjo 3:1, o antrąjį pralaimėjo 2:6. Trečiame bei ketvirtame mačuose Stenlio taurės savininkai išvykoje turėjo pripažinti arenos šeimininkų pranašumą – 3:4 ir 2:5, o serijai sugrįžus į Čikagą penktąsias rungtynes laimėjo po dviejų pratęsimų 5:4.

Šeštoje dvikovoje Dwightas Kingas (17:03) pirmajame kėlinyje išvedė šeimininkus į priekį, tačiau antrojo kėlinio pradžioje po tikslių Patricko Kane (21:12) ir Beno Smitho (22:49) smūgių 2:1 jau priekyje svečiai.

Trečiasis kėlinys prasidėjo šeimininkų atakomis ir Drew Doughty (45:32) išlygina rezultatą, o Alecas Martinezas (47:38) antrąsyk šiame susitikime išveda Los Andželo komandą į priekį 3:2.

Tačiau jau po keturių minučių Duncanas Keithas (51:34) vėl išlygino susitikimo rezultatą – 3:3, o dar po beveik penkių minučių antrąjį savo įvartį šiose rungtynėse įmušė Patrickas Kane (56:15) ir taip išgelbėjo Čikagos klubą, kuris lemiamas Vakarų konferencijos finalo serijos rungtynes žais savo aikštėje.

Pirmąja šio sezono NHL lygos finalininke tapo Niujorko „Rangers“ komanda, Rytų konferencijos finalo serijoje rezultatu 4:2 nugalėjusi Monrealio „Canadiens“ ledo ritulininkus.

Šaltinis
Temos
It is prohibited to copy and republish the text of this publication without a written permission from UAB „BNS“.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)