16-os atrankos grupės turnyrą laimėjusi lietuvė sekmadienį 4:1 įveikė Eunice Lim iš Singapūro ir 4:0 nugalėjo Mabelyn Enriquez iš Gvatemalos.

Kvalifikacinio etapo 13-oje grupėje vieną pergalę iškovojo ir du pralaimėjimus patyrė, bet dėl geresnio tarpusavio susitikimų balanso antrą vietą užėmė ir į kitą etapą pateko A. Macaitė. Lietuvos stalo tenisininkė sekmadienį 3:4 nusileido ketvirtoje pozicijoje likusiai Cheng I Kuok iš Makao ir 2:4 turėjo pripažinti grupės nugalėtojos čilietei Paulinos Vegos pranašumą.

62-os atrankos grupės turnyrą laimėjęs A. Udra pirmadienį lemiamoje dvikovoje 4:2 įveikė olandą Rajko Gommersą.

Tik antras 7-oje atrankos grupėje liko jaunasis Medardas Stankevičius, dėl vietos kitame varžybų etape 0:4 pralaimėjęs čekui Tomašui Tregleriui.

Savo pasirodymą vyrų dvejetų varžybose baigė V. Martinkaus ir esto Aleksandru Lusinu pora, antrame kvalifikacinių varžybų rate 0:3 pralaimėjusi brazilams Cazuo Matsumoto ir Thiago Monteiro.

Moterų dvejetų kvalifikacinėse varžybose E. Stuckytės ir A. Macaitės pora pirmame rate varžovių neturėjo, o antrame rate lietuvės žaidžia su amerikiečių Judy Hugh ir Prachi Jha duetu.

Mišrių dvejetų varžybose R. Paškauskienės ir serbo Aleksandro Karakaševičiaus duetas pirmame pagrindinių varžybų rate (1/128 finalo) žais su Kinijos pora - Anu Yan ir Yang Wu, o Medardo Stankevičiaus ir E. Stuckytės pora susitiks su švedais Mattiasu Karlssonu bei Matilda Ekholm.

Šaltinis
Temos
It is prohibited to copy and republish the text of this publication without a written permission from UAB „BNS“.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)