Portalui BBC moteris atvirai pasakoja savo istoriją. Ji turėjo bipolinį sutrikimą, su kuriuo kovojo.

Moteris pasakojo, kad sportuoti sekėsi gerai, tačiau svarbiausiomis akimirkomis ji tiesiog susimaudavo, o Sidnėjaus olimpinėse žaidynėse net specialiai nukrito bėgdama, nes žinojo, jog laimėti nepavyks, nors ir buvo laikoma favorite.

Nesėkmės sporte gniuždė moterį, jai kilo minčių net apie savižudybę, vėliau jai gimė dukra, ji pasitraukė iš sporto ir per vestuvių metines apsilankė Vegase. Jos šeima vis labiau iro ir ji pradėjo vis dažniau keliauti į Las Vegasą. Kol galiausiai sugalvojo tapti prostitute.

„Norėjau laisvės ir sekso. Vos per kelis mėnesius tapau viena geriausių prostitučių mieste. Buvau laiminga ir jaučiausi gyva. Dar niekada gyvenime nebuvau tokia nepriklausoma. Man patiko rizika ir pavojus. Aš praradau kontrolę, bet galiausiai viskas išlindo į viešumą. Mane vėl apėmė mintys apie savižudybę, apėmė depresija“, - pasakojo S. F. Hamilton.

Moteris kreipėsi pagalbos: „Medikai man diagnozavo bipolinį sutrikimą, dabar galiu valdyti savo ligą. Vyras manęs nepaliko, bet nemažai sporto žmonių mane smerkia.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (199)