Leidinio skaičiavimais 39-erių portugalas per praėjusius metus savo piniginę papildė 260 mln. JAV dolerių. Tam daugiausiai įtakos turėjo persikėlimas į Saudo Arabijos klubą „Al Nassr“.

Sąraše – ir daugiau Saudo Arabijos milijonais suviliotų atletų. Antras jame – Ispanijos golfo žvaigždė Jonas Rahmas (218 mln. JAV dolerių), dalyvaujantis LIV Golf turuose, kuriuos remia ši šalis. 7-ą ir 8-ą vietas užima Saudo Arabijoje žaidžiantys futbolininkai Neymaras ir Karimas Benzema.

Trečioje vietoje – į JAV persikėlęs Lionelis Messi, per metus susižėręs 135 mln. JAV dolerių. Sąraše taip pat yra LeBronas Jamesas, Giannis Antetokounmpo, Kylianas Mbappe, Stephenas Curry ir Lamaras Jacksonas.

„Forbes“ skaičiavimais šis dešimtukas kartu uždirbo 1,38 mlrd. JAV dolerių – daugiausiai per visą sąrašo sudarymo istoriją. Nurodyti uždarbiai – prieš mokesčius ir agentų komisinius.

„Forbes“ daugiausiai uždirbančių sportininkų dešimtukas (JAV doleriais):

1. Cristiano Ronaldo (futbolas) – 260 mln.

2. Jonas Rahmas (golfas) – 218 mln.

3. Lionelis Messi (futbolas) – 135 mln.

4. LeBronas Jamesas (krepšinis) – 128,2 mln.

5. Giannis Antetokounmpo (krepšinis) – 111 mln.

6. Kylianas Mbappe (futbolas) – 110 mln.

7. Neymaras (futbolas) – 108 mln.

8. Karimas Benzema (futbolas) – 106 mln.

9. Stephenas Curry (krepšinis) – 102 mln.

10. Lamaras Jacksonas (amerikietiškas futbolas) – 100,5 mln.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją