Principinėse nacionalinių pirmenybių rungtynėse šeštadienį „Panthers“ susitiko su kaimyninio Šefildo „Steelers“.

Antrame kėlinyje varžovas aukštai iškelta koja pataikė „Panthers“ puolėjui Adamui Johnsonui ir pačiūža perpjovė kaklą.

8 tūkst. mačą tribūnose stebėjusių žiūrovų buvo paprašyti palikti areną, kol 29-erių legionieriui iš JAV buvo teikiama pirmoji pagalba. Ledo ritulininkas buvo išvežtas į ligoninę, kur jo gyvybės išgelbėti nepavyko.

Kitą dieną buvo atšaukti visi numatyti čempionato susitikimai, o ledo ritulio mėgėjai masiškai nešė žvakes, gėles ir „Panthers“ atributiką prie arenos. Apraudoti komandos draugo atvyko ir visa ekipa.

„Pamačiau kraują ir pagalvojau, kad jam kliuvo lazda į veidą. Tuomet pamačiau dar didesnį kraujo klaną ant ledo, jis žengė žingsnį link komandos atsarginių suolo ir susmuko“, – „Sky“ pasakojo nelemtų rungtynių žiūrovė Hazel Wood.

Praeityje A. Johnsonas epizodiškai rungtyniavo Šiaurės Amerikos Nacionalinėje ledo ritulio lygoje (NHL), kur atstovavo Pitsburgo „Penguins“, žaidė Švedijoje, Vokietijoje.

Šiame sezone per 7-erias rungtynes puolėjas buvo įmušęs 4 įvarčius ir atlikęs 3 rezultatyvius perdavimus.

Jo žūties aplinkybes tiria policija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)