Skelbiama, kad pasiūloje atsiras per 400 tūkst. pavienių bilietų į olimpinių ir paralimpinių žaidynių varžybas, kuriuos įsigyti galės kiekvienas norintis. Bilietai bus parduodami ir į olimpinių žaidynių atidarymo bei uždarymo ceremonijas, o jų kaina prasidės nuo 90 eurų. Tiesa, iš vienos paskyros bus galima įsigyti iki 30 bilietų.

„Organizatoriai skelbia, kad jau daugiau nei 70 proc. bilietų į olimpines žaidynes yra išparduota. Jie tirpsta itin sparčiai, todėl norisi paraginti sirgalius nedelsti ir vos atsiradus galimybei įsigyti savo bilietą.

Olimpinės žaidynės į Europą grįžtą po 12 metų pertraukos, reginys bus išties įspūdingas, todėl kviečiame nepraleisti progos gyvai palaikyti mūsų sportininkus“, – sakė Lietuvos olimpinės misijos vadovas, Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) olimpinio sporto direktorius Einius Petkus.

Bilietais bus prekiaujama į visų sporto šakų varžybas ir į visus seansus, taip pat ir tuos, į kuriuos anksčiau buvo išparduotos visos vietos. Pavyzdžiui, į olimpines plaukimo varžybas bus pasiūlyta 6 tūkst. bilietų, o į krepšinio varžybas – daugiau nei 40 tūkst. bilietų.

Prekyba bilietais startuos lapkričio 30 d., 11 val. Lietuvos laiku (10:00 GMT+1). Bilietus bus galima įsigyti oficialioje bilietų pardavimo platformoje tickets.paris2024.org.

Įsigyti bilietus į Paryžiaus olimpinių žaidynių varžybas galima ir perkant oficialų svetingumo paketą oficialioje bilietų platintojo „On Location“ platformoje.

Tai centralizuota programa, leidžianti įsigyti paketus, kuriuos sudaro ne tik bilietai į Paryžiaus olimpines žaidynes, bet ir individualus kelionės pasiūlymas pagal viešnagės trukmę, apgyvendinimo pageidavimai ir įtraukiančios patirtys, leidžiančios pagal kiekvieno pomėgius mėgautis Paryžiaus ir Prancūzijos kultūra.