ASO taip pat stabdo visas kitas savo rengtas lenktynes, kurios buvo įtrauktos į UCI kalendorių, nes yra nepatenkinta per lėta reformų UCI eiga.

„UCI neseniai priėmė 2017 metų tarptautinių varžybų turo kalendoriaus reformų paketą, kur lenktynės tampa uždaromis. ASO toliau remiasi Europos modeliu ir negali rizikuoti vertybėmis, kurioms atstovauja - atvirai varžybų sistemai ir teikia prioritetą sportiniams principams“, - sakoma ASO pareiškime.

ASO taip pat organizuoja klasikines dviračių lenktynes „Paryžius - Rubė“, „Lježas - Bastonė - Lježas“, „Paryžius - Nica“ ir „Criterium du Dauphine“.

Dėl 2016 metų „Tour de France“ lenktynių jau susitarta. Jos, kaip įprasta, jau 103-ią kartą prasidės birželio 2-ą dieną Žemutinėje Normandijoje ir liepos 24-ą baigsis Eliziejaus laukuose Paryžiuje.

„Tour de France“ dviratininkų lenktynės - vienos prestižiškiausių pasaulyje. Pirmą kartą jos buvo surengtos dar 1903 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)