Kovo 16 d. S. Maslobojevas pasirodys Vilniuje, „Avia Solutions Group“ arenoje vyksiančiame KOK organizacijos turnyre, kur vakaro kovoje susirems su 22-ejų Nyderlandų atstovu Leandro Dikmoet.

„Pradėjau ketvirtą pasiruošimo savaitę, viskas vyksta įtemptai. Bet visada smagu, kai ruošiesi kovoti Lietuvoje. Sunku išlipti iš lovos, viską daryti sunku – gyventi savo kūne yra sunku. Tai yra pasiruošimo etapas ir jį reikia išgyventi.

Ilsiuosi tik naktį, todėl labai jaučiasi nuovargis. Tik paskutinę savaitę būsiu griežtas, atsiribosiu, liks treniruotės, poilsis, maistas, atsistatymas, miegas. Reikia atsistatyti iki kovos, nes dienos gale tai yra svarbiausias įvykis.

Nepamenu kada turėjau pietų miegą. Tai yra didžiulė bėda. Visi profesionalai eina pietų miego, bet aš nerandu tam laiko ir dėl to yra liūdna, gal net nelabai profesionalu iš mano pusės“, – laidoje „Sportinė forma“ sakė S. Maslobojevas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją