Pasak renginio organizatoriaus Benedikto Vanago, yra sunku patikėti, kad nuo pirmo jo organizuojamo renginio starto praėjo beveik penkeri metai.

„Praėjus penkiems metams, jau galime džiaugtis, kad Lietuvoje formuojasi masinių renginių tradicijos bei plinta dviračių kultūra. Svarbiausia, kad „Velomaratonas“ nėra tik sportininkų lenktynės. Čia kiekvienas gali išbandyti savo jėgas, nes tai yra puikios nuotaikos, gerų emocijų renginys. Atrodo, susitinka daug skirtingų žmonių, kuriuos vienija vienas tikslas – važiavimo dviračiu bei bendravimo džiaugsmas. Visus noriu paraginti užsiregistruoti bei tapti milžiniškos dviratininkų šeimos dalimi“, – sakė renginio idėjos autorius B. Vanagas.

Jubiliejiniame „Velomaratone“ savo jėgas galima išbandyti trijuose skirtinguose važiavimuose. Vaikams siūloma įveikti 2,4 km. Tai galbūt jiems bus pirmas gyvenimo startas. Draugus, kolegas ar šeimas kviečiama dalyvauti mėgėjų važiavime. Čia visi galės važiuoti pasirinktai 10, 20 ar 30 kilometrų, kas sudaro 1, 2 ar 3 „Velomaratono“ trasos ratus.

Norintys pasivaržyti sportininkų tarpe raginami registruotis į profesionalų važiavimą.

„Velomaratono“ vardinių numerių registracija vyks iki rugpjūčio 16 dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)