Universalus rampų parkas sukurtas auginti olimpiečius ir aukščiausio lygio sportininkus, o kartu pritaikytas dar tik pradedantiesiems ir patiems jauniausiems.

Tai pirmasis Baltijos ir Šiaurės Europos parkas, kurį projektavo ir statė vieni geriausių pasaulyje tokio tipo parkų vystytojų – „Four One Four Skateparks“ iš Jungtinės Karalystės.

„Vis daugiau ekstremalaus sporto krypčių tampant oficialiomis olimpinėmis sporto šakomis, deja, Lietuvoje iki šiol neturėjome tinkamos treniruočių bazės aukščiausio lygio sportininkams.

Neabejojame, kad „Banga Ramp Park“ sudrebins Lietuvos ir aplinkinių šalių ekstremalų bendruomenę ir padės mūsų sportininkams pakilti į naują lygį.

Kartu siekiame tapti nauja banga, kuri užkariaus vaikų ir jaunimo širdis ir taps neatsiejama jų prasmingo ir aktyvaus laisvalaikio dalimi“, – sako ekstremalaus dviračių sporto asociacijos vadovas ir „Banga Ramp Park“ įkūrėjas Martynas Martinkevičius.

Oficialus „Banga Ramp Park“ atidarymo renginys – šį šeštadienį.

Renginio vieta: Ožiarūčių g. 3, Avižieniai, Vilniaus r. Parkas įsikūręs naujai išvystame „Urban HUB Vilnius“ komplekse (atvykimo vieta).

Renginio pradžia: rugpjūčio 3 d., šeštadienis 12 val.

Ekstremalaus sporto erdvė "Banga Ramp Park“