Lietuvis jau ne pirmus metus nepraleido tradicinių, jau 28-tą kartą surengtų „Cavaliers Youth Fund (CYF) Golf Classic“ varžybų, vykusių gimtajame LeBrono Jameso mieste Akrone, ir tapo vienu jų nugalėtojų.

„Kol kas neblogai sekasi. Likus keturioms duobutėms (iš 18-os - DELFI) esu antras ir nuo lyderio atsilieku tik vienu smūgiu. Ar dažnai treniruojuosi? Ne, nelieka laiko. Šią vasarą žaidžiu tik antrą kartą, tačiau, atrodo, formos nepraradau“, - žurnalistei teigė aukštaūgis.

Reportažą iš turnyro ir trumpą Ž. Ilgausko interviu galite pažiūrėti ČIA.
Žydrūnas Ilgauskas

Primename, kad baigęs krepšininko karjerą Ž. Ilgauskas pasiliko Klivlando „Cavaliers“ klube, kuriame dirba kaip skautas.

Be Ž. Ilgausko, golfo turnyre Akrone dalyvavo ir daugiau žinomų žmonių - dauguma dabartinės „Cavaliers“ komandos atstovų (Andrew Bynumas, Tyleris Zelleris, treneris Mike'as Brownas ir kiti) ir buvę jos nariai (Austinas Carras, Brevinas Knightas, Larry Nance'as ir kt.).

„Cavaliers Youth Fund (CYF) Golf Classic“ turnyre surinktos lėšos (kasmet - apie 150 tūkst. JAV dolerių) atitenka fondui, padedančiam rizikos grupės vaikams ir jaunimui.

Beje, golfo varžybose JAV dalyvauja ir tokios buvusios NBA žvaigždės kaip Michaelas Jordanas ir Charlesas Barkley.

Žydrūnas Ilgauskas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)