Pusfinalyje R. Federeris susitiks su keturioliktu pagal reitingą kroatu Marinu Čiličiumi, kuris nugalėjo šeštą turnyro raketę čeką Tomašą Berdychą po trijų setų kovos 6:2, 6:4, 7:6 (7:4).

Vyrų ketvirtfinalio rezultatai:

2-Roger Federer (Šveicarija) - 20-Gael Monfils (Prancūzija) - 4:6, 3:6, 6:4, 7:5, 6:2;

14-Marin Čilič (Kroatija) - 6-Tomaš Berdych (Čekija) - 6:2, 6:4, 7:6 (7:4).

Ketverius pastaruosius metus šių pirmenybių finale žaidęs ir tik 2011-ais nugalėjęs pajėgiausias planetos tenisininkas bei turnyro favoritas serbas Novakas Djokovičius kitame pusfinalyje grumsis su dešimtu pagal skirstymą japonu Kei Nishikori.

Vyrų pusfinalio dvikovos vyks šeštadienį.

Vyrų pusfinalio poros:

1-Novak Djokovič (Serbija) - 10-Kei Nishikori (Japonija);

2-Roger Federer (Šveicarija) - 14-Marin Čilič (Kroatija).

Moterų varžybose čempionato favorite amerikiete Serena Williams pusfinalyje susitiks su septyniolikta skirstyta ruse Jekaterina Makarova. S. Williams šį turnyrą yra laimėjusi penkiskart (1999, 2002, 2008, 2012 ir 2013 metais).

Kitą pusfinalio porą sudarys Caroline Wozniacki iš Danijos ir neskirstyta „US Open“ turnyre kinė Shuai Peng. Dešimta pagal reitingą Danijos tenisininkė C. Wozniacki yra 2009 metų JAV atvirų teniso pirmenybių pirmenybių Niujorke finalininkė, o Sh. Peng tapo trečia kine po Na Li ir Zheng Jie, kuriai pavyko patekti į „Didžiojo kirčio“ serijos turnyro vienetų pusfinalį.

Moterų pusfinalio kovos vyks penktadienį.

Moterų pusfinalio poros:

1-Serena Williams (JAV) - 17-Jekaterina Makarova (Rusija);

10-Caroline Wozniacki (Danija) - Shuai Peng (Kinija).

Atviro JAV teniso čempionato Niujorke bendrą prizų fondą sudaro 36 mln. dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)