Mūsiškis suklupo ir pirmadienį Heilbrone, Vokietijoje, prasidėjusio ATP „Challenger“ serijos turnyro „Neckarcup“ pirmame rate – jis 6:7 (6:8), 4:6 nusileido 34-erių metų kortų šeimininkui Michaeliui Berrerui (ATP-150).

Per mačą, kuris truko 1 valandą 39 minutes, lietuvis nė tik ne laimėjo nė vieno geimo paduodant varžovui, bet net ir nesusikūrė nė vienos galimybės tai padaryti.

Maža to, paskutinio susitikimo geimo metu M. Berreras atliko tokį smūgį, kurį tenise išvysi toli gražu ne kasdien: po jo kirčio kamuoliukas tik kartą atšoko R. Berankio aikštelės pusėje ir, grįžęs bumerangu, nusileido jau vokiečio korto pusėje bei uždirbo jam svarbius 15 taškų, kurie leido padidinti persvarą iki 30:0, o netrukus ir laimėti geimą, antrą setą bei visą dvikovą. R. Berankis dar mėgino bėgti prie klastingai pamušto kamuoliuko, tačiau nesuspėjo ir rėžėsi į tinklą.

Po šio epizodo plojimais bei pasigėrėjimo šūksniais pratrūko ir iki tol gana ramiai mačą stebėjusi publika.

Įspūdingą epizodą galite pamatyti vaizdo įraše nuo 1:41.30 val.:

Primename, kad R. Berankiui už dalyvavimą turnyre atiteko 440 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)