Abu tenisininkai visą pirmą setą neklydo atlikdami padavimus, todėl tokia tendencija nuvedė juos iki pratęsimo. Nors jį geriau pradėjo lietuvis, pirmasis atlikęs „break'ą“ ir pirmavęs 2:1, tačiau tuomet jis pats dukart nelaimėjo savo padavimų serijos ir atkarpą pralaimėjo net 0:4. Po tokio smūgiu Ryčka nebeatsitiesė ir pratęsime australo pranašumą turėjo pripažinti 3:7.

Iniciatyvą perėmęs B. Tomičius ketvirtame geime atliko lietuviui itin skaudų „break'ą“ ir išsiveržė į priekį 3:1. Australas ir toliau neklydo bei prirėmė R. Berankį prie sienos įsiveržęs į priekį net 5:2, o mačas baigėsi dar vienais pirmos Lietuvos raketės pralaimėtais padavimais.

Už dalyvavimą turnyre lietuvis į savo kišenę įsidėjo 1100 eurų, o tolyn žengęs Australijos tenisininkas uždirbo 9 ATP reitingo taškus ir 1820 eurų čekį.

Bendrą turnyro Slovakijoje prizų fondą sudaro 106 tūkst. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)