R. Berankio, kuriam už sunkią pergalę atiteko 20 ATP reitingo taškų ir 9460 JAV dolerių, aštuntfinalyje laukia akistata su trečia turnyro rakete - 28-erių kroatu Ivanu Dodigu (ATP-36).

Lietuvis itin nesėkmingai pradėjo mačą ir iškart atsiliko 0:4, tačiau nepalūžo ir iš pradžių išlygino rezultatą (5:5), o paskuti ir laimėjo pirmą setą - 7:6.

Antrame sete persvara buvo M. Zverevo pusėje ir jis nesunkiai jį laimėjo - 6:2.

Lemiamo, trečio, seto pabaigoje R. Berankis buvo atsidūręs ant pralaimėjimo slenksčio, kai atsiliko 4:5 ir 0:30, o padavimai priklausė varžovui, tačiau lietuvis ir vėl nepasidavė bei stebuklingai atsitiesė - 5:5, 6:6. Viską lėmė papildomas geimas: jame sėkmė lydėjo R. Berankį, kuris triumfavo 10:8.

Bendrą turnyro Atlantoje prizų fondą sudaro 547 tūkst. JAV dolerių. Vienetų varžybų nugalėtojui atiteks 250 ATP reitingo taškų ir 98,7 tūkst. JAV dolerių.

Dvejetų varžybose taip pat dalyvausiančio R. Berankio ir kolumbiečio Santiago Giraldo pirmaisiais varžovais bus amerikiečiai Denisas Kudla bei Michaelas Russellas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)