Stilistai šį rudens sezoną visoms vyresnėms nei 50 metų moterims siūlo pasidaryti stilingus kirpimus su sruogelėmis. Tokios šukuosenos užmaskuoja su amžiumi susijusius veido odos pokyčius, koreguoja ovalą, suteikia bendram įvaizdžiui lengvumo ir elegancijos.

Ilgas bob (kare) su sruogelėmis

Šis bob variantas yra universalus kirpimas, nes tinka absoliučiai visoms moterims, nepriklausomai nuo amžiaus. Todėl mados ekspertai jį rekomenduoja brandžioms damoms, kad atjaunėtų ir jų įvaizdis būtų įspūdingas.

Šukuosena vizualiai pailgina kaklą, išryškina veido kontūrus.

Bob stiliaus kirpimas

Akcentiniai kirpčiukai užmaskuos raukšles kaktos ir akių srityje, todėl veidas atrodys gaivesnis ir stangresnis. Kirpčiukai gali būti tiesūs, įstriži, pailgi, viskas priklauso nuo jūsų pageidavimų. Toks kirpimas iš esmės pakeis bendrą įvaizdį ir ištrins ne vieną dešimtmetį.

Kaskada su sruogelėmis

Kaskadiniai kirpimai tinka visoms vyresnėms nei 50 metų moterims, ir štai kodėl. Dėl tekstūrinių sruogų plaukai įgauna judrumo ir nepaprastos apimties.

Ne veltui kaskadą mėgsta italų ir prancūzų madistės, garsėjančios puikiu skoniu ir stiliaus estetika.

Kaskadą reikėtų paryškinti kirpčiukais-bangomis, kurie bendrą įvaizdį padarys žaismingą ir kartu elegantišką.

Tokie kirpčiukai padės vizualiai pailginti veidą ir pašalinti nereikalingą apatinės zonos apimtį.

Šukuosena tinka bet kokio veido ir plaukų struktūros tipo moterims, todėl ji laikoma universalia.

Pixie su įstrižomis sruogelėmis

Jei norite radikaliai pakeisti savo įvaizdį ir suteikti jam drąsos, turėtumėte rinktis šį kirpimą. Pixie visiškai atveria veidą, padaro akis išraiškingas, o skruostikaulius – grakščius. Įstrižos sruogos padės paslėpti veido odos raukšleles ir suteiks moteriškumo visai aprangai.

Pixie idealiai tiks ovalaus ir trikampio formos veido moterims. Taip pat šį kirpimą reikėtų daryti moterims, kurių plaukai silpni, be apimties, tai padarys sruogas sveikesnes ir vizualiai storesnes.

Trumpi plaukai

Kare su asimetriškais kirpčiukais

Šis kirpimas jau seniai perėjo į klasikos kategoriją, ir ne veltui. Kare jaunina, stangrina veidą, išryškina skruostikaulių kontūrus, o žvilgsnis – išraiškingesnis. Asimetriški kirpčiukai tarsi ištrina nuo veido raukšles, o bendrai aprangai suteikia gaivumo ir moteriškumo.

Plaukai

Asimetriški kirpčiukai tiks brandžioms kvadratinių ir apvalių veido formų moterims. Kadangi jos sušvelnina linijas ir suteikia vizualinio lengvumo, optiškai pašalindamos nereikalingą apimtį apatinėje veido dalyje.