Veido masažas duše

Rytais prausdamiesi duše, skirkite porą minučių veido masažui – garai padės atverti veido poras, todėl nešvarumai pasišalins greičiau. Kelias minutes masažuokite ne tik veido, bet ir kaklo odą. Paskui specialiu veido odai skirtu prausikliu nuvalykite ir nuprauskite veido bei kaklo zoną.

Grožiui puoselėti – arbata

Dažniau iškeiskite puodelį kavos į arbatą, o ypač – žaliąją arba ženšenio šaknies. Šiose arbatose gausu naudingų medžiagų ir antioksidantų, padedančių valyti organizmą ir kovoti su uždegiminiais procesais bei odos problemomis, tokiomis kaip bėrimai ar spuogeliai. Tiek žalioji, tiek ženšenio arbata spartina kraujotaką ir medžiagų apykaitą.

Veido mankšta

Mankštinti reikėtų ne tik kūną, bet ir veidą. Su tinkama kosmetika derinama kasdienė veido mankšta ir masažas padės neprarasti išraiškingų veido kontūrų, jaunatviškumo ir pristabdys senėjimo procesus. Pasidomėkite veido pratimais, skirtais apatinio žandikaulio linijai dailinti, lūpoms, kaktai, nosiai, taip pat ir kaklui.

Ritualai

Korėjietės garsėja ypatinga veido priežiūra, o ypač joms svarbios lakštinės veido kaukės. Kartą per savaitę pasidarykite veido SPA procedūrą. Švariai nuprauskite veido odą ir atsargiai nusausinkite rankšluosčiu. Išsirinkite norimo efekto lakštinę arba tepamą veido kaukę (odą drėkinančią, maitinančią, stangrinančią, lyginančią ir t.t.) ir uždėjusi arba užtepusi ją ant veido pabūkite 15-20 minučių. Paskui kaukę nuimkite, veidą švelniai nuprauskite ir patepkite giliai drėkinančiu kremu.

Tinkami judesiai

Ne mažiau nei pati kosmetika, svarbu ir tai, kaip ją tepate ant odos. Korėjietės netrina veido odos kremu ir netepa jo sunkiais mostais, o tik tapšnoja veidą pirštų galiukais, suvilgytais priemone. Paskui priemonę per visą veidą paskirsto švelniais sukamaisiais judesiais ir atlieka trumpą veido masažą. Masažas paskatina kraujotaką ir padeda odai efektyviau sugerti kosmetikos priemones.