Ekspertai iš Geros namų priežiūros instituto atskleidė, kaip moterys turėtų valyti savo grožiui puoselėti naudojamus įrankius. Ir tai galima padaryti visai nebrangiai ir nesugadinant prietaisų.

Plaukų džiovintuvas

Kaip ir bet koks kitas prietaisas su ventiliatoriumi, plaukų džiovintuvas gali labai greitai apsinešti dulkėmis ir kitokiais nešvarumais. Norėdamos jį išvalyti, nuimkite ventiliatorių dengiantį dangtelį ir senu dantų šepetėliu atsargiai nuvalykite nešvarumus. Atsargiai, nepažeiskite tinklelio ant dangtelio, nes jis gali būti labai trapus.

Makiažo šepetėliai

Sudrėkinkite šepetėlio šerelius stengdamosi nesušlapinti kotelio ir metalinio apvado. Ant sudrėkintų šerelių užlašinkite kelis lažus antibakterinio rankų muilo ar šampūno. Jeigu šepetėlis yra pagamintas iš natūralių šerių, taip pat vertėtų vėliau naudoti plaukų kondicionierių, kad sušvelnintumėte šepetėlį.

Gerai išskalaukite šepetėlį. Makiažo pagrindui tepti naudojamus šepetėlius gali tekti taip išplauti kelis kartus, kad būtų pašalinti visi nešvarumai.

Plaukų tiesintuvas

Dabar daug merginų naudoja plaukų tiesintuvus, tačiau reta kurį juos valo. O ant tiesintuvo plokštelių kaupiasi nešvarumai ir plaukų priemonių likučiai.

Atvėsusio tiesintuvo plokšteles paprasčiausiai nuvalykite drėgna šluoste. Nors patogiau būtų valyti kūdikiams ar makiažui nuvalyti skirtomis drėgnomis servetėlėmis, venkite tai daryti, nes jų sudėtyje gali būti medžiagų, galinčių pakenkti metalinėms tiesintuvo dalims.
Plaukų tiesintuvas
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją