Šie kirpimai, kurie buvo beprotiškai populiarūs visame pasaulyje dešimtojo dešimtmečio pabaigoje, vėl grįžta į mados olimpą.

Nenuostabu, nes jie vienu metu patenkina kelis poreikius – atjaunina, radikaliai pakeičia įvaizdį, sudaro storesnių plaukų įspūdį. Štai kodėl šios šukuosenos taip mėgiamos ir dar ilgai nepaliks mados olimpo.

Kokia devintojo dešimtmečio kirpimų populiarumo paslaptis?

Nepaprasta apimtis. Tokie kirpimai net labai plonoms ir pažeistoms garbanoms suteikia papildomos apimties, o tai labai svarbu silpnų plaukų savininkėms.

Puiki forma. Šie kirpimai dėl sluoksniavimo ir gradacijos technikos ilgai išlaiko formą, gražiai atauga, todėl nereikia kas tris mėnesius lankytis pas kirpėją.

Kirpykla

Nereikia stilizuoti. Dėl tokių kirpimų plaukai įgauna reikiamą formą iškart po plovimo, todėl nereikia skirti papildomo laiko tiesinimui ar garbanojimui.

Universalumas. Tokie kirpimų variantai tinka visoms moterims, bet kokio tipo veidui ir plaukų struktūrai.

Atjauninimas. Dėl sruogų plaukai juda, o tai suteikia atjauninimo efektą.

Koreguojamasis poveikis. Tokie kirpimų variantai paprastai pabrėžiami įstrižais kirpčiukais, kurie pailgina visą veidą ir pašalina nereikalingą sunkumą apatinėje zonoje.

Šis kirpimas tinka bet kokio ilgio ir struktūros plaukams, todėl jau kelis dešimtmečius iš eilės yra beprotiško populiarumo viršūnėje.

Kaskadinis kirpimas jaunina, maskuoja odos trūkumus akių zonoje ir veide, suteikia plaukams papildomos apimties.

Toks kirpimas palankiai pabrėš įvairaus amžiaus moterų grožį ir suteiks žaismingumo. Šukuosena turi skirtingus gradacijos laipsnius, todėl kiekviena gali pasirinkti sau idealų variantą, kad būtų tobula.

Asimetriška pixie šukuosena

Tai šiuolaikinė klasikinio šegi kirpimo versija. Sruogos yra skirtingo ilgio, o tai suteikia atjaunėjimo ir žaismingumo.

Tokia šukuosena suteikia nepaprastos apimties ir maksimalaus tankumo plaukams. Pixie šukuosena bus idealus pasirinkimas moterims, pasirengusioms radikaliai pakeisti savo įvaizdį ir kartu atjaunėti.

Pixie“ tipo kirpimas

Asimetriškas bobas

Dar viena asimetriška šukuosena, kurią žvaigždžių stilistai siūlo brandaus amžiaus moterims. O viskas dėl to, kad kirpimas turi jauninamąjį ir koreguojantį poveikį, pailgina veidą, o žvilgsnis tampa išraiškingesnis.

„Bob“ tipo kirpimas

Šukuosena labiau tinka pilno ir kvadratinio veido savininkėms dėl sruogų asimetrijos ji jį pailgins.