Ne viena mano klientė neleis suklysti, jei pasakysiu, jog dar neprasidėjus šilko palaidinių su nėrinių krašteliu vajui jų jau ieškojome apatinių drabužių parduotuvėse, nes norėjom jas dėvėti po švarkais ar jaukiais megztiniais. Ne kartą teko sukti galvą, iš kur gauti stilingą susiaučiamą kardiganą, nes toks daiktas tiesiog labai funkcionalus ir būtinas kiekvienoje spintoje, o dabar jų – apstu, tik imk! Plačias aksomines kelnes pasisiuvau gal prieš ketverius metus, o kliošinius džinsus dar tada, kai niekam jų nereikėjo. Kažkur matyt yra tas kažkelintas pojūtis, kuris nuveda ten, kur kiti ateis vėliau. Labai įdomu, ar pasitvirtins šie mano ateinančio sezono norai, kaip būsimos tendencijos.

Daugiau rožinės. Nesvarbu, kokia forma ar koks kiekis, svarbu, kad ta gaivi spalva kur nors švystelėtų ir suteiktų deriniui šviežumo. Mano pasirinkimas – fuksijų arba dulkėta rausva. Pavasarį ketinu čiupti tokią rankinę, šilko palaidinę, o gal net ir visą suknelę. Tiesa, rudenį jaukinausi tokios spalvos „D.Efect“ paltą – labai smagus žaidimas net ir niūriu metų laiku, o ką jau kalbėti apie pavasarį!

Order now, wear it on Friday night for 💃 👉www.defectonline.com👈 #pinktomaketheboyswink

A photo posted by D.EFECT (@defectonline) on Jun 1, 2016 at 11:08am PDT

Balta spalva šaltuoju metų laiku – mano ne kartą aprašyta ir net nufilmuota klasika, kurios turbūt niekada neišsižadėsiu. Na, o pavasarį ar vasarą ji tiesiog būtina. Mielai derinčiau ją su ta pačia rožine arba vidurnakčio mėlyna. Kelnės su kantu ar sijonas – mano prioritetas, tačiau avalynė ar puspaltis – tobulas variantas taip pat.

Subtiliai matomas nėrinių kraštelis iš po jaukaus megztinio, elementariausių trikotažo marškinėlių ar suknelės iškirptės – užuomina į ateinantį sezono favoritą – braletę. Man seksualumas slypi subtilume, tad elegantiškas tamsiai pilkas, raudonojo vyno ar samanų nėrinio kraštelis, manau, gali kartais pasimatyti ir iš po pačių konservatyviausių derinių.

Maža rankinė yra tas daiktas, kurį kas keletą sezonų išsitraukiu ir vėl paslepiu. Rudenį prie palto man labai patiko maža rankinė ilga rankena iš „Marni“, kurios dvi spalvos leido ja žongliruoti prie skirtingų derinių ir skirtingomis progomis. Šį pavasarį rankinės dar labiau mažėja ir beveik priartėja prie piniginės dydžio. Nebloga provokacija, tiesa? Mėgstu laisvas rankas, tad krepšys, kur telpa tik pora kortelių, grynieji, lūpų blizgis bei mobilusis telefonas – man visiškai tinkamas (tiesa, kompiuterį laikau atskirame dėkle, tad jis ir nepretenduoja ten tilpti).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)