Dažnai manoma, kad pilka yra nuobodi, nyki ir senamadiška. Visgi ar spalva taps jūsų garderobo sąjungininke, priklauso ne nuo to, ką apie ją mano kiti. Spalvos pritaikomumą lemia tai, kaip sugebėsite ja pasinaudoti, kokius daiktus įsigysite, ką su jais derinsite ir ar pasirinktas atspalvis tiks jūsų gymiui.

Pilka yra neutrali spalva, todėl ją lengva derinti su kitomis – tiek ryškiomis, tiek pastelinėmis ar ramiomis žemės. Stilingai ir elegantiškai atrodo nuo... iki... pilki deriniai, taip pat pilka su juoda, vyšnine, tamsiai žalia, rudais žemės tonais. Jei mėgstate ryškesnius akcentus, pilką derinkite su violetine, mėlyna arba geltona. Šį sezoną labai madingi ir kelių skirtingų pilkų atspalvių deriniai, kuriuose vyrauja klasika, minimalizmas ir jaukūs audiniai.

Šį sezoną madingiausi du pilkos atspalviai: šviesi pilka, primenanti apniukusį dangų, ir tamsi šlapio asfalto pilkuma. Madingų drabužių sąraše rudenį atsirado pilki ilgi klasikinio stiliaus paltai, elegantiški kelnių ir sijonų kostiumai, klasikiniai švarkai, megztos suknelės ir laisvo silueto megztiniai.
Pilki atspalviai aprangoje

Madingi ir pilkų atspalvių aksesuarai: auliniai batai, odinės ilgos pirštinės, fedoros, griežtesnės formos klasikinės ar pintos odos rankinės. Jei norisi ko nors išskirtinio, įsigykite sidabru spindinčius batelius – nuo aulinių iki aukštakulnių smailais priekiais.