Neretai moterys, norėdamos pabrėžti figūros pranašumus, renkasi pernelyg atvirus drabužius. Jei suknelė ar sijonas yra trumpas, viršutinė dalis galėtų būti uždaresnė. Pavyzdžiui, mini ilgio suknelė gilia iškirpte neatrodys seksualiau už trumpą suknutę aukštu kaklu, bet atvirais pečiais. Pirmasis variantas greičiau atrodys vulgariai (ypač jei turite didelę krūtinę). Seksualumo suteikia ne gilios iškirptės ar akis badantys skeltukai, trumpumas, o siluetas.

Vida Press nuotr.

NETINKANČIOS KELNĖS

Išsirinkti idealiai figūrai tinkančias kelnes nėra paprasta, bet skirti paieškoms laiko tikrai verta. Ieškokite kokybiško audinio siaurėjančių arba tiesių kelnių, kurios tobulai apglustų užpakaliuką (bet neįsirėžtų). Taip pat svarbu, kad ties tarpkoju nesimestų įsitempimo raukšlės. Kostiuminio tipo kelnės įvaizdžiui suteiks solidumo, jei kelnių priekyje bus kantai, atrodysite dar profesionaliau. Jokiu būdu nepirkite kelnių, jei ties tarpkoju susidaro vadinamoji kupranugario pėda.

Vida Press nuotr.

PER DAUG PUOŠMENŲ

„Mažiau yra daugiau“ – amžina stiliaus taisyklė. Turėti vieną kitą masyvesnį bižuterijos gaminį verta, tačiau visą laiką puoštis tik tarškaliukais nereikėtų. Įsigykite patinkančio brangiojo metalo auskarus, pakabuką, apyrankę ar žiedą. Vienu metu ant savęs nesusikraukite visos papuošalų skrynelės.

Vida Press nuotr.

PER DIDELI DYDŽIAI

Atsiminkite, kad per dideliais drabužiais pilnesnės figūros nepaslėpsite. Priešingai – greičiausiai atrodysite apkūnesnė. Visai kas kita yra oversized silueto drabužiai, tai specialiai padidinta forma. Jie atrodo geriau, nei per dideli drabužiai. Specialiai platintų ir didintų drabužių siūlės nėra iškreiptos, jos tose vietose, kur ir turi būti. Pavyzdžiui, nėra iškreipta pečių linija, nekabo ties pažastimis, o krūtinės ar liemens įsiuvai taip pat savo vietose. Per dideli drabužiai darko figūrą, pažastys tarsi pakimba ties šonkauliais, pečių linija dažniausiai būna per didelė, o bendras rezultatas – griozdiška ir nerangi figūra.

Vida Press nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)