1. Jūsų palaidinės ar suknelės iškirptė neturėtų būti gilesnė nei 10 cm. Drabužius, kurių iškirptės yra gilesnės, palikite laisvalaikiui, vakarėliams arba sluoksniuokite su kitais drabužiais, kurie iškirptę sumažintų.

ZARA, gamintojo nuotr.

2. Dėliodama darbo aprangos derinius venkite vulgarumo. Jei suknelė prigludusi, pabrėžia kūno linkius, prie jos derinkite solidesnius batelius, klasikinį švarką - kažką, kas seksualumą šiek tiek prigesintų. Atsisakykite perregimų palaidinių, lateksą primenančių odos imitacijos drabužių, batelių su platforma priekyje ir itin aukštu kulnu. Biure išlaikykite eleganciją ir norėdama pabrėžti moteriškumą nepersistenkite.

H&M, gamintojo nuotr.

3. Kiaurą dieną biure nebūkite žieminiais lauko batais, būtinai juos persiaukite. Kabinete turėkite vieną porą plokščiapadžių vyriško tipo batelių, pavyzdžiui, suvarstomų, o kitą - klasikinių aukštakulnių. Šios 2 poros tiks ir eiliniam susirinkimui, ir svarbesniam susitikimui. Svarbiausia, kad bateliai atrodytų dailiai, tvarkingai, būtų patogūs, nebūtina pirkti brangių, puikiai tiks ir pigesni.

VAGABOND, SALAMANDER, TAMARIS, GUESS, shoesonline.lt

4. Jei ketinate darbe mūvėti džinsus, derinkite prie jų bent 2 klasikinius elementus. Tai gali būti elegantiškai palaidinė ir aukštakulniai bateliai arba klasikiniai marškiniai ir švarkas. Džinsai yra kasdienis drabužis, tačiau papildžius jį klasikiniais, tinkamas dėvėti ir darbe.

H&M, gamintojo nuotr.

5. Drabužiai, kuriuos vilkite darbe, privalo būti tvarkingi: išlyginti, švarūs, be skylių ar ištrūkusių siūlų. Kad ryte nereikėtų sukti galvos dėl susilamdžiusių marškinių, išsilyginkite juos iš vakaro. Taip pat iš anksto apžiūrėkite ar kur neatsirado dėmelė, kad darbe netektų jaustis nepatogiai.

Vida Press nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)