Tokiems bateliams visada jaučiau neapykantą – daugiausia dėl apvalaus priekio, kuris man primena mokyklinius batus, avėtus kartu su pėdkelnėmis. Vis dėlto dabar šis mokyklinis stilius yra aktualus, mat tokius batelius imta dėvėti su mini sijonais, suknelėmis ar platėjančiomis kelnėmis.

Tačiau tai netrukdo man jausti keistą, nepagrįstą neapykantą apvaliam batų priekiui – labiau mėgstu smailias ar net kvadratines „noseles“. Iš esmės, tinka bet kas, tik ne apvalios. Štai kodėl džiaugiuosi, kad šį rudenį smailėjantys batai yra vieni stilingiausių, rašo puslapio autorė.

Batai virš kelių

Nesvarbu, ar tai būtų plokščiapadžiai, ar aulinukai, ar aukštakulniai, visi mano naujojo sezono pageidavimų sąraše esantys batai turi smailią „noselę“. Tokie bateliai yra vyšnia ant bet kokios puikios aprangos viršaus, suteikiantys visiems įvaizdžiams elegantiškumo, pakylėtumo.

Gatvės stilius

Be to, jie tinka prie visų drabužių – nuo džinsų, kelnių iki mini, midi ir maksi sijonų ar suknelių. Susipažinkite su universalia avalyne, kuri tinka absoliučiai visiems.

Gatvės stilius

Žvelgiant, kaip smailianosius batelius derina mados mylėtojos, galima matyti, kad jie iš tiesų tinka kone prie visko. Pavyzdžiui, juos renkasi avėti prie dviejų dalių kostiumėlio, marškinių ir ilgo sijono derinio, džinsų.