„Būsimos mamos, turbūt jau sukate galvą, kaip reikės rengtis atvėsus orams? Kone patogiausi ir stilingiausi laukimo metu yra megzti drabužiai, įvairūs sportiniai kostiumėliai ir didinto kirpimo siluetai. Per daug išlaidauti specialiems nėščiųjų rūbams nepatarčiau.

Rinkitės tokius daiktus, kurie pasitarnaus ir vėliau. Nepamirškite sluoksniuoti, į savo derinius įtraukti įvairius aksesuarus ir taip priduoti papildomo prieskonio savo norimiems įvaizdžiams“, – į būsimas mamas savo instagramo paskyroje kreipėsi stilistė.

Nėščiųjų stilius

Savo įžvalgomis ji pasidalijo ir su „Delfi“ – atsakė į kelis klausimus portalo skaitytojoms. Kiek maždaug rūbų reiktų įsigyti nėštumo metu, kad galėtum susidaryti mini spintą? Arba – kokie pagrindiniai? Šis klausimas kyla ne vienai nėščiajai.

„Nėštumo metu reiktų įsigyti iki 10-ties daiktų. Kaip pagrindinį variantą išskirčiau džinsus bei kelnes, kad būtų vietos augančiam pilvui. Viršutiniai drabužiai gali būti lengvai derinami iš esamos drabužinės, ypač jei jie – didinto kirpimo“, – sakė S. Mišenytė.

Nėščiųjų stilius

Vienu metu nemažai juokauta apie infantiliškus rūbus, kuriuos neva renkasi būsimos mamos – rožinius kombinezonus, aptemptas sukneles su paveiksliukais... O kokias iš tiesų klaidas dažniausiai daro nėštukės ir kaip rengtis nereikėtų? Stilistė tvirtina – svarbiausia yra patogumas.

„Rengtis reikėtų patogiai. Rengtis taip, kad drabužiai nespaustų, nevaržytų judesių ir leistų komfortiškai jaustis. Apie klaidas čia nelabai ką ir yra pasakyti, vienintelis aspektas būtų toks, kad moterys prisiperka labai daug drabužių iš „maternity“ (motinystės, – angl.) skyriaus , kurių taip ir nepanaudoja. O į ką atkreipti dėmesį – ką stengtis daryti su apranga? Dėmesį patarčiau atkreipti į natūralius audinius. Ir dar kartą pabrėšiu, kad aprangą reiktų rinktis patogią!“ – akcentavo S. Mišenytė.

Nėščiųjų stilius

Ji patarė, kad nenorinčioms akcentuoti pilvo geriau sluoksniuoti drabužius. Pilvas, žinoma, gražu, bet ne visoms laukiantis norisi „apsitempti“ – kitos bevelytų pridengti pilvą ar sukurti tolygesnes kūno proporcijas rūbų pagalba. Sluoksniavimas ir didinto kirpimo drabužiai – tai pagrindinis dalykas, padedantis formuoti figūrą laukiantis, teigė stilistė.

S. Mišenytė įvardijo ir kokius drabužius, skirtus būtent nėščiosioms, tikrai verta turėti.

„Megzti kostiumėliai, sportiniai kostiumai, džinsai, kelnės, skirtos neštumui, tai yra vieni iš tų drabužių, kuriuos išties rekomenduočiau įsigyti“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją