Itin ryškius kostiumų pavyzdžius šiemet pateikė „Alexander McQueen“ ir „Valentino“ mados namai. „Vogue“ žurnale pristatomi ir sportinę bei biuro nuotaikas sujungę, kartu prie kostiumų dirbti pradėję, „Gucci“ ir „Adidas“. O „Armani“, kaip visada, alsuoja klasika. Variantų daugybė, o juos atkartojančių greitojoje madoje – dar daugiau. Taigi, kokie kostiumų tipai madingi šiemet?

Karštos spalvos

Išskirtinis pasiuvimas ir visos „Skittles“ saldainiukų spalvos? Skanumėlis. Ryškiaspalviai kostiumai tinka ir laisvalaikiui, ir išskirtiniam įvaizdžiui darbe, ir šeimos šventėms.

Vakarinė uniforma

Naujoji vakarinė uniforma: prabangus švarkas ir apatinukų stiliaus detalės. Šilkinė palaidinė su nėrinukais, suknelė-naktinukai ar satininis a la apatinis sijonas – visi šie elementai dera su kostiuminiu ar smokingo švarku ir sukuria prabangų vakarinį įvaizdį.

Meninė impresija

Minimalistėms ši tendencija netiks. Kai kurie mados korifėjų kostiumai atrodo it sukurti pavartojus haliuciogeninių grybų, kiti – kaip išpiešti nerimstančio vaiko. Toks kostiumas pats savaime – lyg meno kūrinys.

Komandos dvasia

Sportinė elegancija – vienas naujausių ir populiariausių trendų. Sportinio stiliaus, bet klasikinio kirpimo kostiumai – tinka. Sportinės kelnės ir klasikiniai marškiniai – tinka. Treningai su juostelėmis šonuose ir kostiuminis švarkas – taip pat puikiai tinka.

Prisiminkime mokyklą

Bibliotekos elegancija – kitas rudenį populiarus stilius. Jei pasirinksite uniformą primenantį kostiumą tikrai nesuklysite. Šiam įvaizdžiui kurti tinka klostuoti sijonai, mikrosijonėliai, kaklaraiščiai, megztos liemenės ir languoti švarkai, taip pat pilni languoti kostiumai. Nepamirškite ir klasikinių suvarstomų batukų!

Kasdieniai deriniai

Niekur nedingo ir klasikiniai kasdieniai deriniai – kai prie paprasto įvaizdžio derinamas vyriškas ar oversized švarkas. Jei einate į parduotuvę, pietauti su drauge ar tvarkote reikalus mieste, tam puikiai tiks šie deriniai: džinsai, balti marškinėliai ir rudas švarkas; džinsai, balti marškiniai ir pilkas švarkas; juodos kelnės, juodi marškinėliai ir juodas švarkas; pilkas klasikinis kostiumas ir žydri oversized marškiniai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją