Kaip nurodoma Boozt.com, šiemet populiarūs šeši sportinių batelių tipai. Kokie jie?

Futuristiniai sportbačiai. Eksperimentus šioje srityje jau matėme pernai, kai ant podiumo pasirodė stambaus pado, platforminiai, ryškių spalvų ir įdomių formų sportiniai bateliai. Šis stilius tęsiasi, bet futurisinis motyvas dar labiau išryškėjo. Nors kai kurie tokio stiliaus bateliai iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti negražūs, atsitraukę ir įvertinę jų esantį dizainą galbūt galvosite kitaip. Jie puikiai atrodo su trumpintais džinsais, o vasarą – su maksi ilgio suknelėmis.

Tvarūs sportbačiai. Sportbačiai gali turėti įtakos aplinkai ir, nors nėra konkretaus apibrėžimo, kas daro sportbačius ekologiškais ar tvariais, dauguma pirmaujančių modelių gaminami naudojant perdirbtas medžiagas. Perdirbtas – tokias kaip plastikas ir guma, arba atsinaujinančias, tokias kaip medvilnė ar kamščio medžiaga. Pagaminti iš mažesnio poveikio medžiagų, tokie sportbačiai yra ypač lengvi ir labai patogūs. Dėvėti galima su viskuo – nuo išblukusių džinsų iki gėlėtų suknelių.

Lauko sportbačiai. Techniniai lauko sportbačiai, sukurti aktyviai veiklai ir nuotykiams, tačiau lengvai tiks ir jūsų deriniams mieste. Patogūs, tvirti ir kilę iš treko ir bėgimo takelių apavo poreikio. Drąsiai galite juos avėti kasdien – nesvarbu, ar vykstate į kalnus, ar į miesto centrą. Dažniausiai jie gaminami iš vandeniui atsparios medžiagos.

Sportbačiai aukštu auliuku. Aukšto aulo sportbačiai visada turės vietos jūsų garderobe. Kas per savo gyvenimą nė karto neturėjo paaukštintų „Converse“ firmos batelių? Nors šie krepšinio stiliaus sportbačiai netinka visiems, jie puikiai atrodys prie siaurų džinsų ar siaurėjančių kelnių, o taip pat ir mini sijonų. Klasikiniai „mom“ stiliaus džinsai, paaukštinti sportbačiai ir žydri poplino marškiniai – puikus derinys ir į darbą.

Vintažiniai sportbačiai. Neaiškios ateities laikais įkvėpimo ieškojimas praeityje yra populiari tendencija, ir tai neapsiriboja sportbačiais – mokykliniai, esą senoviniai daiktai šiemet išvis labai populiarūs. Įkvėpti septintojo dešimtmečio stiliaus vintažiniai sportbačiai suteikia jūsų aprangai puikų akcentą. Dėvėkite juos beveik bet kuo, kas yra jūsų garderobe, pagalvokite apie džinsus, džinsinius sijonus, plačias kelnes ir net midi sijonus.

Unisex sportbačiai. Praėjo tie laikai, kai mergaitėms buvo skirta rožinė spalva, o berniukams – mėlyna. Itin populiarūs tapo lyčių atžvilgiu neutralaus dizaino sportbačiai, kuriuos gali dėvėti visi – ir vyrai, ir moterys. Juos taip pat galima dėvėti su bet kuo, koks bebūtų jūsų stilius. Tik neleiskite savo partneriui jų pavogti!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją