Artūras Samoilenko

„Dažniausiai dirbdama rengiuosi juoda, žemės spalvomis. Kadangi renginiuose esame organizatoriai, jos padeda neišsiskirti. Taip pat apranga turi būti patogi, o man svarbiausia, kad juosmenį juostų dirželis, ant kurio kabinu raciją. Avalynė mūsų darbe ypatingai svarbi – organizuojant renginį tenka suvaikščioti dešimtis kilometrų. Dažniausiai renginyje turime dvi aprangas – paprastą, patogią ir laisvą iki prasidedant renginiui ir elegantišką jam vykstant“, – sako renginių režisierė E. Purauskytė.

Į susitikimus su klientais verslininkė dažniausiai važiuoja vilkėdama elegantiškas sukneles, kurias labai mėgsta. „Dirbdama negaliu sau leisti eksperimentuoti, todėl darbe mano stilius klasikinis, o namie kabo ne viena juoda suknelė. Ne kartą planavau įsigyti kelnes, tačiau nuėjusi į parduotuvę iš jos grįžau su keliomis suknelėmis, taip ir neįsigijusi nei vienų kelnių. Dažniausiai apsiperku visiškai spontaniškai. Pavyzdžiui, ne vieno žiniasklaidos kanalo dėmesį patraukusią juodą suknelę įsigijau per išpardavimą prekybos centre vykusio vieno mūsų įmonės renginio metu“, – pasakoja renginių organizatorė.

Ji prisipažįsta dažniau apsiperkanti kelionėse, nes jose turi daugiau laisvo laiko. „Mėgstu karštį, todėl stengiuosi kelis kartus per metus išvykti į šiltus kraštus. Iki dukrelės gimimo, išskrisdavau kas kelis mėnesius. Neturėdama galimybės išvykti, stengiuosi nuvažiuoti bent į spa ir baseiną, kuriame vilkėdama maudymosi kostiumėlį dirbu su kompiuteriu. Tad, šis drabužis dažnai tampa neoficialia darbo apranga. Jį naudoju visus metus ir jis nesikeičia keičiantis sezonams“, – sako Erika.

Tuo tarpu namie jai kartais tenka persirengti ir kelis kartus per dieną. „Juokauju, kad gimus dukrytei tapau „fashionista“. Anksčiau net nepagalvojau, kad gali tekti tiek kartų persirengti – dažniausiai kiekvieną kartą pamaitinus dukrytę. Teko įsigyti daugiau namie nešiojamų rūbų, juk dabar daug daugiau laiko praleidžiu namie. Neretai ir susiruošus į renginį, kai paimu vaiką į rankas ir vėl tenka persirengti – mamos mane supras. Bet į visa tai žvelgiu su šypsena ir juokauju, kad tokia proga net kelis kartus per dieną demonstruoti vis naujus rūbų derinius reikia naudotis ir džiaugtis kol galiu. Tiesa, po dukrelės gimimo kone visi mano taip anksčiau mėgti aukštakulniai ilsisi spintoje. Juos pakeitė patogesnė, sportinė ir elegantiška avalynė be kulno, kurią avint patogu nešioti vaiką ir stumti vežimėlį“, – sako praėjusių metų vasaros pradžioje mama tapusi moteris.

Kitas pasikeitimas Erikos spintoje, kurį įtakojo dukters gimimas, – žymiai daugiau šviesių, baltos spalvos rūbų. Pasak žinomos moters, poreikis baltai spalvai atsirado natūraliai – ji suteikia švaros ir lengvumo pojūtį, pakelia nuotaiką. Visai neseniai Erika tikslingai įsigijo baltos spalvos drabužių, skirtų pavasariui. Jai tinkančius derinius ji matavosi su stilistu Artūru Samoilenko, kuris moteriai parinko tris drabužių derinius.

Pavasario tendencijos stilisto Artūro Samoilenko akimis

Laisvalaikiui A. Samoilenko rekomendavo aviatoriaus stiliaus švarką, ryškiaspalvį nertinį ir patrumpintus džinsus, taip pat – aukso spalvos kurpaites. Rengdamas Eriką darbui, stilistas improvizavo derindamas vyriško tipo marškinius, A formos 7-o dešimtmečio sijoną, pakankamai griežtą derinį sušvelnino lengvai krentančiu rausvu paltuku, o žaismingumo suteikė kontrastingos spalvos bateliais.

Pavasario tendencijos stilisto Artūro Samoilenko akimis

Tarp moteriai stilisto pasiūlytų šventinių derinių – šampano spalvos aksominė palaidinė ir kelnės bei kontrastuojantis rožinis paltukas ir bateliai. Prabangų derinį užbaigė vakarinė delninė.

Pavasario tendencijos stilisto Artūro Samoilenko akimis

Verslininkė E. Purauskytė užsimena svajojanti apie stiliaus konsultanto paslaugas, todėl apsidžiaugė galimybe kartu su juo apsilankyti prekybos centre. Stilistų paslaugomis verslininkė naudojasi darbe – samdo juos savo organizuojamiems renginiams, tačiau į parduotuves su stiliaus konsultantu rinktis sau asmeniškai rūbų derinių iki šiol moteriai neteko eiti. Tiesa, stilistų paslaugomis naudojasi Erikos sužadėtinis, todėl ji mato, jog jos naudingos ir, svarbiausia, taupo laiką ir pinigus, nes apsaugo nuo nereikalingų, nederančių rūbų, kurie paskui nenešiojami nugula spintose.

Stiliaus konsultantų paslaugomis gali pasinaudoti kiekvienas lankytojas – su prekybos ir pramogų centro lojalumo kortele kovo mėnesį pirma stiliaus konsultanto konsultacijų valanda nieko nekainuoja. Jomis pasinaudoti vilniečiai ir miesto svečiai kviečiami kovo 25 d., šeštadienį, kai prekybos ir pramogų centre „Ozas“ vyks mados ir grožio savaitgalis. Jame naujausias mados ir stiliaus tendencijas pristatys bei su lankytojais bendraus dizaineris Robertas Kalinkinas ir šukuosenų meistras Valerijus Gigevič, vyks kvepalų kūrimo, makiažo pamokėlės, bus nemokamai atliekamos kirpėjo bei vizažisto procedūros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)