„ELLE Lithuania“ vyriausioji redaktorė Irina Sinė atskleidė, kas bus madinga šiuo metų laiku. Tarp tendencijų – jau pažįstami ir netikėti stiliaus sprendimai.

Bohemiškas stilius

Lapams pasispuošus lengvu raudoniu, vilkėsime bohemiško stiliaus apdarus. Bus madingi laisvi drabužių siluetai, nėriniai, raukiniai, skirtingų tekstūrų drabužių sluoksniavimas, šiltos ir žemiškos spalvos.

Kardiganai

Rudenį nebus apsieinama ir be patogaus bei praktiško drabužio – kardigano.

Vyšninė

Ryškiai raudoną spalvą keičia prislopintas vyšninis atspalvis. Pastarasis įvaizdžiu suteikia prabangos ir rafinuotumo.

Langeliai

Šis ruduo dvelks škotiška dvasia, nes bus daug puošiamasi languotais audiniais, iš tartano pasiūtais drabužiais.

Persišviečiantys audiniai

Gali pasirodyti, jog persišviečiančiais audiniais reikėtų puoštis vasarą, bet, kaip rodo mados namų kolekcijos, jie bus madingi ir šaltąjį sezoną.

Pilkos ir sidabro deriniai

Pilka spalva – viena universaliausių ir moderniausių. Derindami ją su sidabriniais motyvais, galite sukurti unikalų įvaizdį.

Leopardinis raštas

Buvo nemažai kalbama apie tai, kad šiuo metu itin madingas leopardinis raštas šaltuoju laikotarpiu gali būti nebe toks madingas, bet tai – ne tiesa. Spintoje galite drąsiai palikti taip mėgiamus leopardinius marškinius ir pagaliau įsigyti tą išsvajotą šiuo raštu margintą paltą.

Džinso deriniai

Dar viena tendencija – džinso deriniai. Džinsu galite puoštis nuo galvos iki kojų.

Baliono formos sijonai

Vaikščiodami po prekybos centrus ar naršydami internete, tikriausiai pastebėjote, kad šiuo metu prekyboje gausu šventiškai atrodančių baliono formos sijonų. Taip pat, kaip ir leopardo raštas jie bus madingi ir rudenį.

Perlai

Vienas elegantiškiausių brangakmenių – perlai – papuoš rudeniškus įvaizdžius. Galite rinktis ir vėrinius, ir auskarus, ir perlais puoštus žiedus.