Šie efektingi ir elegantiški batai nėra tik žiemos tendencija. Juos galima avėti ir tada, kai savo laisvalaikio įvaizdžiui norite suteikti išskirtinumo ar pirmo įspūdžio romantiškai vakarienei – bet kokiu atveju, batai virš kelių yra puikus pasirinkimas.

Batai virš kelių

Juos avint galima drąsiai žingsniuoti bet kokia proga. Tokia avalynė yra pakankamai universali bei suteikia pasitikėjimo savimi.

Batai virš kelių

Svarbiausia, norint išsirinkti tinkamą avalynę – reiktų atkreipti dėmesį į kokybiškas medžiagas ir patogumą.

Batai virš kelių

Jeigu renkatės batus virš kelių, žiūrėkite, kad aulas liktų virš kelio, o ne nusmuktų žemyn. Jis turi išlaikyti formą vaikštant.

Batai virš kelių

Jeigu blauzdos yra siauros, svarbu, kad batai gerai priglustų prie blauzdos ir kelio, todėl reiktų rinktis avalynę iš tvirtos medžiagos ir su užtrauktukais, kurie padeda aukštam batui išlaikyti savo struktūrą.

Batai virš kelių

Štai pasižvalgykite, kokie batai dabar ypač madingi, kad neatsiliktumėte nuo naujausios mados. Jei nutartumėte atrasti jiems vietos savo batų spintoje, rinkitės nuo klasikinių odinių iki verstos odos, nuo juodos iki baltos spalvos.

Batai virš kelių

O metalo blizgesio batais galite puoštis ne tik per šventes, bet visą sezoną – jūsų apranga taps iškart nuotaikingesnė.

Batai virš kelių
Batai virš kelių
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)