Toliau tinklalapis harpersbazaar.com pateikia 10 geriausių „Auksinių gaublių“ ceremonijos raudonojo kilimo įvaizdžių.

Anya Taylor-Joy su „Dior“

Anya Taylor-Joy

Anya Taylor-Joy ir „Dior“ visada yra svajingas raudonojo kilimo derinys, o „Auksinių gaublių“ apdovanojimai buvo puikus to pavyzdys. Aktorė vilkėjo nestandartinį dviejų dalių „Dior“ ansamblį, kurį sudarė saulės geltonumo spalvos braletė be petnešėlių ir pieštuko formos sijonas. Ji pasipuošė „Tiffany & Co“ vėriniu su girlianda.

Ana de Armas su „Louis Vuitton“

Ana de Armas

Ana de Armas vakarui pasirinko puošnią balinę suknelę – juodą plisuotą „Louis Vuitton“ suknelę, kurios priekis buvo išmargintas struktūriškais ornamentais. Ji pasirinko minimalius papuošalus – tik deimantinę apyrankę.

Letitia Wright su „Prada“

Letitia Wright

Mums visada patinka stebėti, ką Letitia Wright vilkės ant raudonojo kilimo, o jos oranžinės ir baltos spalvos „Prada“ aprėdas buvo vienas įspūdingiausių. Aptempta suknelė buvo elegantiška ir paprasta, su subtiliu prakirpimu, kuris atskleidė prie jos priderintų oranžinių sandalų porą, o ji pasipuošė ryškiais auskarais.

Rihanna su „Schiaparelli“

Rihanna

Nors Rihanna nepasirodė ant raudonojo kilimo, ji nepraleido progos pasipuošti. Dainininkė atrodė sensacingai vilkėdama prigludusią juodą „Schiaparelli“ suknelę, kurią vilkėjo su dramatiška juodo aksomo apykakle ir priderintomis operinėmis pirštinėmis. Senojo Holivudo estetiką papildė „Cartier“ papuošalai ir įmantri šukuosena.

Jenna Ortega su „Gucci“

Jenna Ortega

Tai Jennos Ortegos akimirka, ir aktorė išnaudojo visas galimybes. Ji vilkėjo labai puošnią, lanksčią, klostuotą nude spalvos „Gucci“ suknelę su iškirptomis detalėmis ir itin ilgu šleifu, o įvaizdį papildė trio nuostabių „Tiffany & Co“ deimantinių karolių su deimantais.

Michelle Yeoh su „Armani Privé“

Michelle Yeoh

Michelle Yeoh įrodė, kad blizgučiai skirti ne tik šventiniam sezonui, ir apdovanojimų ceremonijoje vilkėjo blizgančią „Armani Privé“ suknelę. Grindis siekiančią suknelę puošė peplumo apačia ir daugybė blizgučių. Jos įvaizdį užbaigė dar daugiau blizgesio suteikiantys blizgūs „Moussaieffo“ papuošalai.

Hannah Bagshawe su „Valentino“

Hannah Bagshawe

Hannah Bagshawe pavogė šou iš savo vyro Eddie Redmayne'o, kurį buvo atvykusi palaikyti, vilkėdama gražią, dramatišką, juodą „Valentino“ suknelę atvira nugara. Dėvėdama minimalų papuošalų kiekį, ji leido kalbėti įspūdingai suknelei.

Margot Robbie su „Chanel“

Margot Robbie

Visų akys buvo nukreiptos į Margot Robbie, kuri pastaruoju metu išėjo iš savo stiliaus komforto zonos. „Auksinių gaublių“ apdovanojimuose aktorė grįžo prie išbandyto prekės ženklo ir pasipuošė šviesiai rožine, puošnia „Chanel“ suknele su didele iškirpte ir trupučiu pūkuoto tiulio.

Monica Barbaro su „Dolce & Gabbana“

Monica Barbaro

Mėgstame senojo Holivudo akimirkas apdovanojimų ceremonijose, o viena iš mūsų mėgstamiausių to vakaro akimirkų – Monica Barbaro, kuri atrodė prašmatniai ir elegantiškai vilkėdama raudoną „Dolce & Gabbana“ suknelę be petnešėlių.

Jessica Chastain, vilkinti „Oscar de la Renta“

Jessica Chastain

Jessica Chastain raudonojo kilimo akimirka retai kada nuvilia, o jos voratinklio įkvėpta „Oscar de la Renta“ suknelė buvo puikus pasirinkimas. Ji pasirinko minimalių papuošalų tendenciją, leisdama suknelei užimti pagrindinę vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją