„Kalbant apie šio pavasario tendencijas, galima išskirti kelis dalykus. Visų pirma tai, kad derėtų naudoti mažiau makiažo bazės tam, jog būtų sukurtas kuo natūralesnis pagrindas, kuris būtų gerokai matiškesnis nei praėjusiais metais buvęs populiarus blizgus“, – pranešime spaudai sakė E. Petrini.

Jo tvirtinimu, šį pavasarį makiažo meistrai akių šešėliams rekomenduoja rinktis pastelines spalvas. Pavyzdžiui, alyvinę, mėlyną arba ochros. O tvarkant antakius madinga sukurti jų tankumo įspūdį.

Emanuele Petrini

Be to, E. Petrini šį pavasarį rekomenduoja lūpų kontūrus išryškinti lūpų pieštuku, o lūpų vidurį pabrėžti blizgiu ir taip joms suteikti papildomo putlumo.

„Atėjus vasarai patarčiau vengti sunkių pagrindų ir maskuoklių, naudoti gerą antakių gelį ir vandeniui atsparų blakstienų tušą. Pagrindinė šiltojo metų laiko tendencija – naktinį makiažą pabrėžti akių pieštuku sukuriamu sparno formos kontūru“, – vardijo meistras.

Anot jo, vasarą taip pat prireiks gero lūpų pieštuko, kad būtų sukuriamas gražus lūpų kontūras, o jų vidurį pakaks patepti aliejumi, kad būtų sudrėkintos ir įgautų švytėjimo bei atrodytų didesnės.

Pagrindine makiažo klaida, kurios primygtinai rekomenduojama šį sezoną vengti, E. Petrini įvardijo netinkamą ir iš mados išėjusį antakių storinimą.

„Nebereikia labai storų ir tamsių antakių piešimo, tai – sena tendencija, bet žmonės vis dar tai daro, nors šis elementas keičia bendrą makiažo vaizdą ir viską tik pablogina“, – tvirtino makiažo meistras iš Italijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją