Palaidinė su nėriniais

Pižaminis stilius madingas jau ne pirmą sezoną, tačiau kasmet keičiasi šio stiliaus pateikimo būdas, drabužių siluetas, ilgis ir modelis. Palaidinė su petnešėlėmis, romantiško stiliaus nėriniais, kuri buvo populiarumo viršūnėje 2018 metų vasarą, ateinantį sezoną, deja, taria jums „viso gero“.

Anksčiau ją galima buvo vilkėti einant į renginį, vakarėlį ar tiesiog leidžiant laisvalaikį mieste, tačiau šiandien ji užleido savo poziciją labiau baziniam variantui – šilkinei palaidinei su klasikine V formos iškirpte. Ją puikiai tinka vilkėti po švarku arba kaip atskirą elementą šiltuoju metų laiku. Atrodo, maža detalė, tačiau daug reiškianti. Neapsirikite!

Odinė striukė

Dažna moteris grįžta iš atostogų Egipte ar Turkijoje su naujais pirkiniais – odine striuke ar kailiniais. Kaina jai buvo palanki. Tačiau išduosiu paslaptį: jus bet kokiu atveju apgavo. Tam, kad atrodytumėte stilingai, šiandien jums tikrai nereikia keliauti už jūrų marių, nes ekooda yra madinga ir naudojama net liuks segmente. Tačiau čia svarbiausia – ne natūralumo klausimas, o pats modelis.

Venkite tų modelių, kuriuos esate pratusi matyti dar 2000 metais. Imkite baikerio stiliaus striukę, odinius marškinius, odinį švarkelį, bet visus įliemenuotus modelius su ovalia iškirpte ir kontrastingu užsegimu palikite ateičiai. Esu tikra, jų laikas dar ateis!

Pieštuko formos sijonas iki kelių

Pieštuko formos sijonas – tai bazinis aprangos elementas, pasakys kiekviena iš jūsų. Tačiau kaip ir kiekvieną bazinį rūbą, turime jį pritaikyti prie savo figūros tipo bei dabartinės situacijos mados pasaulyje. Šiandien aktualus tokio sijono ilgis yra keli centimetrai žemiau kelių su aukštesniu liemeniu. Prisidengusi kelių zoną moteris atrodys paslaptingesnė ir profesionalesnė, o jei tai – dar ir madinga, viskas tampa kur kas paprasčiau.

Atminkite, pieštuko formos sijonas – tai drabužis, kuris atkartoja moters kūno linkius ir pabrėžia jo privalumus. Jei nesate tikra, kad jūsų kūno linkiai labai dailūs, rinkitės laisvesnio ir tiesesnio silueto sijoną.

Avalynė iš praėjusio dešimtmečio

Na, ir kita, ne mažiau skausminga tema – avalynė. Apie ją galima kalbėti valandų valandas. Dažnai moterims parodžius akivaizdų modelį vis tiek kyla klausimas – kodėl. Tokiu atveju tiesiog galiu pasakyti: lavinkite savo akį, stebėkite aplinką. Kalbant apie dabartinę avalynę, vyrauja pagrindinės taisyklės – patogumas ir įdomūs sprendimai. Visi 12 cm aukštakulniai – tai tik proginis variantas. Šiuolaikiška moteris nekankins nei savęs, nei aplinkinių avėdama tokią avalynę. Tačiau „balerinos“ popieriniu padu ir kaspinuku priekyje – taip pat ne pats geriausias sprendimas. Madinga avalynė turi kilstelėti moters koją nors 3 cm nuo žemės. Tai suteikia eisenai grakštumo ir seksualumo.

Gipiūrinė suknelė

Dažnai gali pasirodyti, kad kuo puošnesnė suknelė, tuo didesnio dėmesio sulauksite. Kartais taip ir būna, tačiau tas dėmesys gali būti ne toks, kokio jūs tikėjotės. Šiuolaikinė mada siūlo ieškoti naujų būdų nustebinti, pavyzdžiui, derinti nesuderinamus dalykus, rinktis naujus nematytus modelius arba likti prie patikrinto varianto – minimalizmo.

Kuo puošnesnė moters suknelė, tuo sudėtingiau ją derinti. Norinčioms suformuoti funkcionalų garderobą, visada siūlau žvalgytis bazinių ir neutralių modelių. Pavyzdžiui, gipiūrinė suknelė, net jei jūs ją pirkote tam tikrai progai, vėliau veltui kabės spintoje ir prisiminsite ją kaip netinkamą investiciją. Maža to, tokias sukneles šiandien drąsiai galiu priskirti prie nebemadingų ir netinkamų jokiai šventei sąrašo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)