Lietuvoje įkurtas architektūriniu ir vintažiniu požiūriu į dizainą pasižymintis mados prekių ženklas „Scale 11“, kurio kūrėja Indrė Dorofėjūtė, turinti daugiau nei 15 metų patirtį interjero architektūroje, pasirinkusi alternatyvų kūrybiškumo išraiškos kelią kurdama drabužius, pristato naujausią savo vestuvinių suknelių kolekciją.

„Scale 11“ vestuvinių suknelių kolekcija

Žmogaus vidaus ir išorės harmonija, skirtingų žmonių lygybė, geriausio silueto, stiliaus, spalvų, tekstūrų, moteriškumo ir vyriškumo proporcijų paieška – pagrindinės vertybės.

Moteris, kuriai kuriama, yra stipri, rafinuota, harmoninga, aistringa, tolerantiška, protinga, sąmoninga asmenybė, vienodai gerbianti save ir kitus. Ji nebijo būti kitokia: vieną akimirką ji yra verslo moteris, kitą – su sportbačiais vairuojanti seną kemperį.

„Scale 11“ vestuvinių suknelių kolekcija

Naujoje „Bridal“ suknelių kolekcijoje – harmoningas stilių derinys, atspindintis meilės istorijų įvairovę visame pasaulyje. Nuo prašmatnių, architektūrinio stiliaus kirpimo kostiumų iki bohemiškų suknelių romantikos – kiekvienas dizainas yra individualumo šventė, kviečianti nuotakas atrasti tobulą savo meilės išraišką.

„Scale 11“ vestuvinių suknelių kolekcija

Mes tikime, kad meilė yra meilė ir kad kiekviena pora, nepaisant lyties, rasės ar orientacijos, nusipelno, kad su ja būtų elgiamasi oriai ir pagarbiai. Štai kodėl mūsų kolekcija išdidžiai apima įvairovę, siūlydama galimybes visiems jaustis matomiems, išgirstiems ir šventiškiems, kai leidžiasi į kelionę kartu.

„Scale 11“ vestuvinių suknelių kolekcija

„Mes už visų lygias teises į meilę bei partnerystę“, – sako dizainerė I. Dorofėjūtė. Nuo modernaus minimalizmo iki bohemiško prašmatnumo – mūsų kūriniai persmelkti lengvo rafinuotumo jausmo, atspindinčio meilės visomis jos formomis grožį.

Nuotraukos Vaido Jokubausko
Makiažas @faces_by_ieva Plaukai @gretahairplay, @zivilehair
Skrybėlė @borisetti.atelier
Gėlės @svirplys_
Aksesuarai @thedust.official Modeliai @agneurb, @ caraekwueme

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją