Po vėžio diagnozės K. Middleton pirmą kartą šiais metais pasirodė viešumoje. Nepriekaištingas jos įvaizdis dar kartą įrodė, kad K. Middleton yra tikras elegancijos įsikūnijimas, nepaisant tebesitęsiančio gydymo. Kate nuo vasario mėnesio taikoma chemoterapija dėl neatskleistos vėžio formos.

Kate Middleton

Ji prisijungė prie karališkosios šeimos „Trooping the Colour“ kartu su savo trimis vaikais – princu George’u, princese Charlotte ir princu Louis – važiavo karieta ir dalyvavo tradicinėje eisenoje per Londoną.

Kate Middleton

42 metų būsimoji karalienė vilkėjo baltą struktūrišką pieštuko formos suknelę, pabrėžiančią jos liemenį. Suknelę sukūrė Jenny Packham. Manoma, kad šią suknelę pirmą kartą vilkėjo pernai karaliaus karūnavimo išvakarėse. Šį kartą suknelė buvo atnaujinta nauja iškirpte ir liemenį pabrėžiančiomis detalėmis.

Kate Middleton

Prie suknelės Kate priderino juodą delninukę ir elegantiškus smailianosius baltus aukštakulnius, kurie puikiai apjungė prašmatnų įvaizdį. Prie susuktų į žemą kuodą plaukų ji pasirinko elegantišką skrybėlaitę ir „Cassandra Goad Cavolfiore“ auksinius auskarus su perlais bei deimantais, kurie pas patį gamintoją parduodami už 6695 eurų.

Kate Middleton

Šį įvaizdį Kate užbaigė Airijos gvardijos pulko sage, kuri priminė, kad yra pulko garbės pulkininkė.

Velso kunigaikštienė renginio metu atrodė kaip niekada laiminga.