Prie fotografų sienelės pozavusių svečių stilius, kaip visuomet, tapo vienu didžiausiu susirinkusiųjų akių traukos objektų. Kartais atrodo, kad ne tik Juozo kolekcijoje bet ir svečių tarpe prabėgome per visus laikmečius. Ak, kada pasibaigs ta siaurų permatomų palaidinių, taip „skoningai“ derančių su apatiniu trikotažu, mada?

Katrina Knizikevičiūtė

Ši mergina yra tikroji stiliaus ikona! Panašaus atspalvio drabužiai yra gudrus stilistinis sprendimas, be to, tai itin madinga ši sezoną. Didelė skrybėlė tapo puikiu, išskirtiniu įvaizdžio akcentu.

Jolanta Blažytė

Viena turtingiausių Lietuvos moterų liko ištikima savo braižui – atrodė pasitempusi ir elegantiška, pasipuošusi pagal laiko patikrintas taisykles. Visuomet geriau rinktis saugų variantą, kokį trečiadienio vakarą pademonstravo J. Blažytė, antraip rizikuojate iš didelio rašto išeiti iš krašto.

Glenas Manchesteris

Astos Valentaitės širdies draugas padiktavo, kaip vykstant į mados renginį turėtų pasipuošti kiekvienas save gerbiantis vyras. Viskas taip paprasta, bet kartu – laiku ir vietoje. Aksominis švarkas klasikinei eilutei suteikė daug prabangos. Sprendimas įvaizdžio neapkrauti papildomomis detalėmis ar aksesuarais – puikus ir šiuo atveju pasiteisino.

Vanda Statkevičienė

Elegancija ir puošnumas. Kaip ir pridera pagrindinei vakaro viešniai, savo plačia šypsena ir nepriekaištingu stiliumi dizainerio mama traukė susirinkusiųjų žvilgsnius. Dar gyvendamas Kaune matydavau Vandą Laisvės alėjoje, visuomet pasitempusią ir stilingą. Neįmanoma nesižavėti!

Jolanta Svirnelytė

Jolanta ištikimai laikosi savo stilistikos. Žavu tai, kad nesvarbu, koks aprangos kodas bebūtų, Jolanta visada ras tinkamą drabužį su akį varginančiu spalvų margumynu. Viskas taip sudėtinga, ir taip chaotiška... Na, bet sutikime, kad šios moters nepastebėti – neįmanoma.

Sofio Gelašvili

Tiesiog kasdieniškas įvaizdis. Ir nesuprasi, ar ji atėjo šou pasižiūrėti ir pasidžiaugti dizainerio kūryba, ar ištrūko iš darbų įkarščio užkulisuose ir atbėgo pasitikti draugės, kuri su permatomos palaidinės ir apatinių deriniu kažkodėl jautėsi puikiai. Beje, brandinis (liet. vardinis) rankinukas puošnumo priduoda tik tada, kai yra tinkamai priderinamas.

Maksimas Tarelkinas

Štai kas nutinka, kai skrybėlė tampa ne įvaizdį užbaigiančiu akcentu, o galutinai įvaizdį sudarkančia detale... Labai mėgstu derinti klasikinį ir sportinį stilius, tačiau šiuo atveju laisvalaikio batai prie kostiumo visai nesižiūri. Nežinau, kokia buvo šio įvaizdžio idėja, tačiau variantai du: arba nelabai pavyko, arba aš kažko nesuprantu.

Vakaro viešnia

Ilgi batai – labai madinga. Tinklinės pėdkelnės – labai madinga. Kailis? Nepatikėsite, irgi madinga. Bet kai visa tai suplakama į krūvą, atrodo taip neskoningai, kad net skauda.

Džiugu, jog Juozas kasmet surenka mados mylėtojus į vieną vietą. Tikiuosi kad kuo toliau, tuo labiau žmonės pradės gerbti save ir patį kūrėją, skirdami truputį dėmesio ir savo aprangai.

Iš tiesų, plačiau komentuoti svečių stilių sudėtinga, nes didžioji dalis susirinkusiųjų atrodė tiesiog nekaip. Nereikia iš savęs daryti cirko, tačiau susitvarkyti ir skirti dėmesio įvaizdžiui būtina. Na, o jei susitvarkyti nesinori, tuomet bent jau fotografų sienelę reikėtų apeiti ratu.

Visus svečių įvaizdžius išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (434)