Oficialiai ceremonijos daliai M. Markle pasirinko vilkėti „Givenchy“ kūrybos vadovės Clare Keller suknelę. Paprastą, subtilią ir, palyginus su Kembridžo kunigaikštienės Catherine pasirinkimu 2011-aisiais, – labai kuklią.

Nuotakos įvaizdis buvo papildytas daugiau nei 4,5 metrų nuometu, kurį prilaikė įspūdinga Marijos Teksietės deimantinė tiara.

Princas Harry ir Meghan Markle

Ir kai pasaulis ėmė galvoti, kad šio modernaus nuotakos įvaizdžio pranokti jau neįmanoma – Meghan nustebino dar kartą. Vakarinei daliai ji pasirinko „Stella McCartney“ mados namų berankovę suknelę uždaru kaklu. Be abejo, kaip ir pridera nuotakai – baltos spalvos. Prie suknelės priderino „Aquazzura“ aukštakulnius.

Princas Harry ir Meghan Markle išvyksta iš Vindzoro pilies

Įdomu tai, kad Stella McCartney jau anksčiau buvo laikyta viena iš potencialių M. Markle suknelės kūrėjų. Nors iš pradžių manyta, kad aktorė tuoktuvių ceremonijai pasirinks „Ralph & Russo“ mados namų kūrinį, paskutinėmis savaitėmis imta kalbėti, kad tai gali būti S. McCartney.

„Stella puikiai atspindėtų viską, kuo tiki Meghan. Kūrėja naudoja tik organiškos kilmės medžiagas ir abiejų moterų kultūrinės vertybės, įsitikinimai sutampa. Be to, jos taip pat ir draugės“, – prieš vestuves kalbėjo britų vestuvinių suknelių kūrėja Caroline Castigliano.

Karališkų vestuvių akimirkas išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (174)